14 november 2010

Den där om middagen

Det där som var oro i magen blev till små bubblor när allt gick förbannat bra. Det var meny
aperitif: en svängom i sängen
förrätt: den godaste soppan han ätit
huvudrätt: fuskgås med äpple och alkoholfri cider
efterrätt: prat om lägenhet och var vi vill bo. Vi kom fram till att vi inte vill bo i Årsta. Han vill helst Midsommarkransen, jag helst Hammarby Sjöstad.

8 kommentarer:

p sa...

I sjöstaden är det ju dyrare och ser likadant ut, jag röstar på Kransen vilken dag som helst!

Matilda sa...

Damn it vad gott det ser ut. Brysselkål och allt! I dag ska jag baske mig laga stek.

Jenny sa...

P: Jag vet. Och det är kliniskt och homogent klientel och allt. Men jag klarar inte av Midsommarkransen, det känns så vardagsgrått och jag kan inte förklara det (har bott där, vet inte om jag mådde kasst då, eller något). Möjligen Aspudden i så fall.

Anonym sa...

Alltså Sjöstan är precis sådär äckligt homogent och inga punkare, flator, invandrare, random annan så kallad minoritet så långt ögat når. Och panoramafönster så man ser in i alla lägenheter med öppna ytor och lyckade människor och ljuva barn osv osv. Men om man bortser från det så är det också ljuvligt att cykla och kvällsbada i bara morgonrocken, åka gratisbåt från Barnängsbryggan, flanera i minibiblioteket och glömma cykeln olåst i fyra månader och ändå kunna ha den kvar.

Fast egentligen så röstar jag för Gröndal.
/Hammarby Sjöstadbo

bubbelbubbel sa...

Godaste soppan han ätit! Bra gjort Jenny! Han gjorde godaste soppan JAG ätit en gång ju. Hur var din soppa? Utan kött så vill jag också smaka. :)

Hammarbysjöstad är där toastmaster A bodde va? Det tyckte jag var läskigt område.. Opersonligt. Hade inte vågat gå där om kvällarna. Folktomt. Men bara varit där en gång i och för sig.

Jenny sa...

Bubbel: klicka på länken!

Okej, jag har gått och funderat hela dagen på varför jag inte vill bo i Midsommarkransen utan i Hammarby Sjöstad. Ett inlägg om det kommer!

inte skyldig sa...

åååh så sugen jag blir! komma hit och laga min mat?

Jenny sa...

Inte skyldig: okej. Med eller utan aperitif?