30 december 2007

Den där om dagens överraskning

Dagens överraskning kom när jag var och handlade en sån där hålluppdemtillunderhakan-bh, till nyår, hos en riktig gammal tant i en riktig tantbhaffär, där bh:arna kostar tusen kronor styck. Hon frågade om jag visste vad jag hade för storlek och jag svarade antagligen inte och att jag brukade gå omkring i 75B. Hon tittade på mig, fnös och slängde in en 75D. Jag vågade inte säga någonting, men... 75D? D? Min kompis förstorade sina bröst i somras från A till D. Jag har inte D.

Jag hade D. Jag har bröst. Nu upp till hakan.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha! Samma sak för mig - jag har alltid trott att jag har en stor 75B eller en liten 75C men det visar sig att jag har 70D. Jösses Amalia! :-)

Anonym sa...

det är skillnad på en förstorad storlek D och en naturlig. bland annat att den förstorade ser större ut än en naturlig.

Anonym sa...

jag aktar mig för att vråla -visa pattarna! ;)

Greenchili sa...

anonym 1 : 75 C och 70 D är faktiskt inte så stor skillnad i storlek. Många brukar ta 5 för mycket runt om och en kupa för liten, med risken att brösten liksom trillar ut :P

Jag trodde själv jämt att jag skulle ha 75 B, det funkade ganska bra. Det visade sig att 70 C satt som en smäck.

Jenny: Visst är det härligt att få känna sig sådär glammig även under?

Hoppas du får ett trevligt slut på året och ett Gott Nytt År 2008* =)

*med risk för att jag sagt det förr ...

Daniel Storey sa...

Förlåt för nu kanske jag bara är en jävligt korkad och obildad man, men kan inte plötsligt större bröst vara ett tecken på ett oväntat paket med sisådär nio månaders leveranstid?

la linda sa...

de brukar varit helt tokskickliga på att hitta rätt storlekar de där tanterna. hoppas du får ett bra nyår med de upp till hakan.

It´s all about me sa...

Jag har jobbat med att sälja underkläder!

Vad var det för märke på din BH? Var det en märkesbh har de ALLTID mindre kupor..jag måste alltid ha en kupa större. + att ju mindre runtom, ju större kupa för samma storlek, som någon där uppe skrev. Fast nu har du ju 75 runtom ändå. 75 D= big boobs:) Fast var det en märkesbh kan du fortfarande säkert ha 75b eller c på typ HM, Lindex och sånt!

Jenny sa...

Alltså... det här öppnar en helt ny värld för mig! Tack för alla tips och information, jaghar tydligen noll koll.

Storey: Nja, snarare så att typ 80% av alla kvinnor i Sverige går omkring med fel bh-storlek. Första bebisen är planerad till 2011.11.11 för att det skulle vara så himla tufft.

Anonym sa...

Låter som du varit på Gustav Melbin, eller Albin, eller vad den heter, i Gamla stan? De är asbra! Eller ... vad vet jag. :)

Greenchili sa...

(coin-operated boy: någon gillar dresden dolls =)

Haren sa...

Gott nytt år till dig och brösten! Hoppas att ni får en trevlig kväll.

RvT sa...

Ohme! 080808, 090909 och 101010 då?

Anonym sa...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Kate sa...

Jag har gått omkring med 80C ett tag, 75C var ju lönlöst men sen sa min kompis att jag skulle prova 75D och den satt som ett smäck!
Så jävla irriterande dock att de är så svåra att få tag på i andra butiker förutom specialunderklädesaffärer... :/
Gott nytt år! :)

Jenny sa...

Rosa: Fast det är fler ettor i 11.11.11 än nior och ettor/nollor i dina förslag!

Kate: Men alltså... why? Varför är det ingen som sagt det till mig förr? Och nu vill jag ju bara ha min fin-bh för åh-för-mycket-pengar och har verkligen inte råd med fler!

Anonym sa...

Stackars tuttar, klart du har storre an 75B. Kan ju vem som helst se. :)