06 december 2007

Den där om ryggen

Jag kom hem från jobb runt åtta i fredags. Pojkvännen hade lagt fram klänning på sängen och pussade mig och sa att vi skulle dra på VICE-fest, trots att vi sagt att vi inte skulle VICE-festa. Så det var på med svartsminket och in i taxi och drickadricka och känna någon i dörren som kände pojkvän, så vi kom in utan biljett och gratis sprit och dansa, dansa, dansa och kindpussas och fyllebeställa kokain till nyår och dansa lite till och stopp! så låg jag på golvet med en gammal ryggskada (ryggkota tre som hoppar ur ryggraden - hopp!) som tog mig till akuten, där knivskurna och knivstuckna fick gå före mig och lite stön och jag vill inte vara här, vi åker hem! Och åka hem och sen dess har jag i stort sett inte kunnat röra mig så bra.

Och mitt internet har gått sönder igen.

4 kommentarer:

Greenchili sa...

Fy fasen för att ha ont i ryggen! Det ligger där nånstans i toppen av lidandepyramiden med maginfluensa och tandvärk :(

Har ortopeden/kiropraktorn fått titta till dej?

Kram, hoppas du blir bra igen snart.

Den där Jenny sa...

Nix, jag var pank, så jag fick fixa själv. Eller fixa och fixa, går mest och muttrar och knakar. Mer irriterande är att jag skriver uppsats och inte kan sitta ner längre stunder (och att min handledare helt plötsligt har lämnat landet och inte kommer tillbaka förrän min uppsats ska vara inne och att jag fortfarande inte har internet!).

Greenchili sa...

Grrrrr handledare *muttra osammanhängande* vet precis hur det är!

Det är trots allt snart jul, önska dig kiropraktorbesök i klapp. Lycka till med uppsatsen!

Swede Hurt sa...

hej vännen

hur rullar livet på... ont verkar det göra, jag skall snart på massage, så att jag kan börja ta mig ur sängen, sedan skriva uppsats till ögonen blöder.

JAg kommer hem till Sthlm under jul, ska vi ta e kaffe?