08 april 2008

Den där om att jag är välkommen tillbaka, tack!

Ha! De små gubbarna börjar få kontroll över min kropp igen! Idag vaknade jag och ville för första gången på ett tag inte dö. Visste till och med var jag befann mig och fattade att klockan var elva och varför den var det. Tog tempen och den visade under 39 grader, nu ligger den ganska stadigt på 37,9 och jisses, vad pigg jag är. Nös tolv gånger på raken innan, vid nys nummer sex tyckte jag det var skitkul, vid nys nummer tio var jag rädd att jag skulle bli en sån där som kommer att nysa i flera månader.

Vanlig djävla förkylning: välkommen!

Nu ska jag maila min professor och säga att jag inte kan lämna in det som ska lämnas in klockan fem idag, för jag har svimmat två gånger och varit nära döden. Undrar om hon godkänner det som anledning.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Va härligt att gubbarna börjar få kontroll igen. Dödssjuk vill man ju helst inte vara. Skönt att du mår bättre :-)

Anonym sa...

NU kan du äta kuckelimuck, d.v.s. glass, glass, glass i stora lass! Jag tycker också att det är kul att vi hittat tillbaka till varandra, eller vad vi ska säga. Det där lät kanske lite väl dramatiskt.

Joules sa...

Herrejävlar du har mått rejält illa ser jag. Skönt att du är på bättringsvägen.

Men ta det lite lugnt och låt kroppen få återhämta sej. tolv nysningar på raken säger att den fortfarande inte riktigt är på topp.

Ja glass glass glass. Och ganska mycket te. Med houng i :)

Anonym sa...

Nu är det nedförsbacke! Skönt att höra att du mår bättre, ta hand om dig så att du blir frisk ordentligt!