10 juni 2008

Den där om extra, extra!

Efter nästan ett helt år hör ex-M nu av sig igen. Hur har du det? på msn och känslorna, de som sitter i magen, snurras ihop till en hård knut av ilska. Hur faen tror han att han kan höra av sig bara sådär? Svarar trodde inte att du pratade med mig?.

Förbannar att han fortfarande kan röra upp mig och min mage. Han som jag trodde skulle vara min vän livet ut. Han skulle ju sitta på min sida av kyrkan när jag gifte mig, hålla mig om ryggen när det blåste, den tryggaste personen jag kände. Nu känner jag honom inte längre och när jag tittar på kort som visar oss är det främlingar jag ser. Inte ens mig själv känner jag ingen.

Hur kan man gå från att sova tillsammans varje natt till att sluta prata med varandra?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det var en väldigt bra fråga för det skulle jag också vilja veta.

Anonym sa...

Jag vet inte om er. Men ibland kanske gå från att sova tillsammans varje natt till att sluta prata med varanda är det enda man kan gå till. När man inte sover tillsammans längre.

Anonym sa...

Precis, ibland är det det enda man kan gå till. När känslorna är så starka att man inte kan leva tillsammans och inte utan varandra. Då går det inte att hålla det på en kompisnivå. I mitt fall skulle jag dö en plågsam död varje gång jag skulle behöva höra mitt ex prata om sitt nya liv med sin nya tjej och sin nya bebis på väg.

egoistiska egon sa...

tyvärr tror jag som erik. det är ingen tröst, och förklarar kanske egentligen inte så mkt.

Jenny sa...

Jo, okej, jag förstår det där, allt som spelar in och allt som gör ont. I vårt fall hade dock stormen dragit förbi, trodde jag...

Anonym sa...

den hade kanske dragit förbi för dig?

Anonym sa...

Det är kärlekens mystik.