08 november 2008

Den där om att det även irriterar mig lite att hans ex kom på tal

Klagar i telefonöra med Finaste att jag bara snorar och snorar, är en storsnorare; jag svettas till exempel alltid ur näsan när jag tränar spinning och måste göra farfarssnytningar (ni, vet hålla för en näsborre och fräsa ur den andra) när jag är ute och springer. Finaste tycker att jag ska börja sköja näsan. Det gör hon varje dag. När jag berättade det för Stolte mannen berättade han att hans exs syster gjorde nässköljare i keramik, där halsen var en falossymbol.

Jag vill verkligen, verkligen inte ha ett behov av att skölja min näsa, det låter extremt djävla osexigt. Och jobbigt. Och hur har folk ens kommit på att man kan göra sånt här?

5 kommentarer:

egoistiska egon sa...

jag snyter mig jämt. har snytpapper (använt samt oanvänt) överallt. mitt är dock inte rinnigt, men jag kan tänka mig irritationen. mitt är illa nog liksom.

Anonym sa...

Äckligt låter det oxå! Det körde Skipper med till Sofia Widstam med för o bli av med sitt nässprayberoende i " Du är vad du äter ".
Hon skrattaade typ läppen av sig för det kändes sjukt o köra upp en snoppliknande grej i näsan sa hon hahaha! Men hon blev av med nässprayberoendet b.la iaf.

Krya på dig!

Jenny sa...

Det är ju faktiskt lite äckligt, men funkar det så är jag redo att testa.

På tal om Skipper så har jag en kompis som jobbar med det där programmet som säger att hon går och småäter från de där borden hela tiden.

RvT sa...

Okej, det är lite nördigt att länka till ett inlägg man själv skrivit, men har du sett reklambilden för nässköljaren? LÄTT ett av de sämsta modelljobb man kan ta!

http://vontrosa.blogspot.com/2006/11/she-hasnt-got-body-for-high-fashion.html

Anonym sa...

Jag har personligen inte testat nässköljen så jag kan inte säga att det funkar, men det funkade för Sofia där iaf :).

Haha! det var kul info, tror inte Skipper är sådär super duper mega nyttig som hon utger sig för o va. Jag menar, att hon aldrig skulle äta nåt onyttigt har jag svårt att tro.