28 juni 2010

Den där om att ja, mannen lagar mat till mig varje dag, men jag begär mer ändå!

Hej barn,
just nu pågår en tävling, eller kanske mer en liten undersökning hemma hos oss. Undersökningen är av mycket intressant art. Den heter "Ska vi se hur lång tid det tar innan Stolte mannen upptäcker att vi har två tvålar, var av en är slut, och tar bort den, så att jag slipper göra det, som vanligt?".

Slut på meddelande.

7 kommentarer:

Sara sa...

Oh, jag har haft en liknande tävling/undersökning! Min hette "hur länge kan vi leva med att jag inte plockar undan någonting alls utan väntar på att kärleken ska göra det utan att jag uttryckligen behöver uppmana honom?". Svaret blev 14 dagar, sedan tröttnade jag... Han hade fortfarande inte plockat bort en endaste pinal och verkade inte bry sig om all bröte heller. Jag däremot var på gränsen till ett sammanbrott.

egoistiska egon sa...

Haha, den där leken kör jag också emellanåt. Oftast tar det en vecka.

En gång testade jag en ölburk på vardagsrumsbordet. Det gick en vecka ungefär det med, tills vi hade ett bråk om... städning! och jag sa "men den där jävla ölburken då?" och han sa "vilken ölburk?" och sen skämdes han när jag pekade och berättade hur länge den stått framför näsan på honom.

En tekopp testade jag sist. Tog dryga veckan, tills vis städade och han fick för sig att städa bordet.

Man kan alltså säga att en vecka är det genomsnittliga hemma hos egon-kentson.

Familjen Pech-Latt sa...

åh, så vackert. småsintheten i högform!

hemma har vi städveckor, ungefär som på kollo.

/GTG

Grovt Initiativ sa...

är det den lilla bliwen kommer det aldrig upptäckas.

Jenny sa...

Nä, det är stortvålen. Vi är inne på dag sju, mina barn! Toarullen var också slut, men den leken var så enkel så den lekte vi aldrig, vi vet liksom redan hur den slutar efter alldeles för många omtagningar.

Lisa sa...

Ja. Så nöjd jag är att det inte bara är jag som leker den leken ibland. Alltid samma resultat, dock med vissa förbättringstendenser.

<3

Lisa

Underlandet sa...

Jag leker den också, fast med räkningar. Det är lite living on the edge...