28 juli 2012

Den där om Stolte mannens överraskningsdag

Stolte mannen har jobbat natt och kommer med håret på ända och struttig gång mot oss där vi ligger i parken. Fimpens badbyxor hänger och torkar på barnvagnsstyret och han hoppar på min mage. Fimpen hoppa inte på min mage, det gör ont i kejsarsnittsärret, där du kom ut! gormar jag. Han tittar på mig med plirögon och fortsätter att hoppa. Stolte mannen är nästan framme vid oss när han trillar till. 

Ajsomsatanshelvetesskit!

Han har trampat på en geting och tar på sig ledsenmin och säger att han inte tagit strumpor på sig för att han vet att jag gillar honom barfota. 

Jag skickar i väg honom med små lappar och snabba nu du är sen! och han åker till St Eriksplan där han får sitt livs första massage medan jag rödmålar läppar sätter på mig rätt klänning provar olika frisyrer frågar Fimpen does my butt look big in this? dansar stora rumpdansen med honom tittar på klockan är sen.

Så möter vi upp våran gemensamma kärlek och går till restaurang EAT sätter oss på uteservering tar in flaska cava och livet är fint. Fimpen sitter i barnstol och får leka med Stolte mannens dyra klockan som muta. Vi äter åtta smårätter på vart andra och Fimpen får smaka efterrätten och får sockerchock och somnar inte förrän klockan sent. 

5 kommentarer:

Quercus sa...

Äntligen, Jenny. Det där är också föräldraskap! Önskar att ni känt till den här dagen i våras när det var så tungt. Eller var du så klok och mogen att du faktiskt trodde på våra kommentarer om att det blir lättare? Den förmågan hade aldrig jag ;). Kram!

Den där Jenny sa...

Hmmm. Jag vet faktiskt inte vad jag trodde. Hoppades kanske. Men nu är det helt klart ljusår från det där!

Nicole sa...

Du är en fantastisk kvinna Jenny. En sådan man önskar att ha som mor, bästa vän, syster eller mentor. Det är lite av en raritet bland folket där ute. Men du existerar med ett utropstecken som förföljer dig i allt du gör.

Magpie sa...

Finaste Jenny, som skriver så himla bra! Inspirerade mig till att försöka komma på en överraskning till min käraste också.

Colombialiv sa...

Överraskningsdag! Har ju en makes födelsedag coming up, det kanske kan vara något...