26 februari 2008

Den där om blandskivorna

Asså jag är så himla kär i mig själv att jag dööör! Gör blandskivor inför stundande road trip ner till Skåne, med Stolte mannen, Lillebror och Lillebrors tyska flickvän och djävlar, vad jag har bra musiksmak. Wu Tang samsas med She wants revenge som är näst intill The knife som kommer före Familjen och Kate Bush. Och när man tror att att det inte kan bli bättre så kommer Antony med och utan the Johnsons. Sen, när man gråtit en stund och det känns som som om man sålt allt smör i Småland (ungefär i Jönköping), så får man torka tårarna och sittdansa till Kleerups versioner av gamla Shout out loudhits.

Det är kärlek. Det är kärlek!

6 kommentarer:

Anonym sa...

min pappa var oxa foraldraledig med mig nar jag var bebis. och det gor lite ont i hjartat att bo i ett land, dar ingen verkar halla med mig och jag kanner mig som en superprovokator nar jag sager att sadant, som att dela lika vilja vara med sina barn bada tva (nar den dagen kommer).

Anonym sa...

Men freulein, ok, jag förstår att du ska på partaj i skånelandet och du inte har tid att ses men man kunde kanske slänga in en liten förfrågan? Kaffe? 10 min!?

KRAM! L

Daniel Storey sa...

Oh, fan va kul med en anledning att göra blandband. Jag vill också på roadtrip som inkluderar att resten av bilen tvingas hylla min musiksmak :)

Jenny sa...

Klara: Har också fått sådana kommentarer. Inte att pappa var dålig, utan att jag är dålig, som vill att pappan till mina barn ska vara hemma. "Va? Ska du överge dina barn?!?". Djävla folk!

Lisa: Attans... jag får se. Lovar inget, men om det finns tio så är de dina!

Storey: Jo, fast just i detta nu sitter Stolte mannen och gör tre skivor: "nujävlarfårniflyttapåerförhärkommervi-skivan", "detregnarochärmörktdetärbaravipåvägen-skiva" och "nusjugervuallsångprecissomibusscenenialmostfamous"

Daniel Storey sa...

Det kan vara bland de bästa blandbandstitlarna jag hört. I alla fall topp tio. Sjukt bra valmöjligheter om inte annat.

Jenny sa...

Storey: Precis. Mina är lite mesiga i jämförelse, de heter "Krajmizzz!!!", "Diskho" och "Litta fart när te Skåene". Fast mina illustrationer på framsidan går inte av för hackor. Krajmizzz!!! har Lillebror Castro på framsidan, i en ram av guld.