11 december 2012

Hög på julklappar

Är det bara jag som får en extrem jävla kick av att handla julklappar? Jag sitter och fånler och klickar på nätet och köper för dyra saker, men skiter i det för hallå! kombinationen spendera pengar + göra någon glad = finns inget bättre.
 
Detta satt jag precis och fånlog åt att jag köpte åt min karl. Älskar att köpa julklappar åt honom, antagligen mer än jag tycker om att köpa presenter till någon annan.

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag också. hög på julklappar. Men har typ inte råd. Så måste lugna mig. men hatar. vill köpaköpaköpa

Koftan sa...

Men åhhhh tack tack så mycket för idén! Jag har gått och fått ångest för jag har ingen aaaning om vad köpa. Har du fler tips?! på typ vad som, till mor o far och bror alla!

Den där Jenny sa...

Koftan: kolla Etsy, ÄLSKAR Etsy. Till en tjej ex: http://www.etsy.com/listing/108414665/victorian-city-leggings-off-white?ref=v1_other_2

Till ett hem: http://www.etsy.com/listing/87944558/hardware-only-1-wine-bottle-oil-lamp

Tips på presenter:
http://www.etsy.com/browse/gifts?ref=fp_ln_new_gifts

Anonym sa...

Jag håller med, älskar att tänka ut och/eller hitta något som verkligen passar en person. Men sen får jag lite ångest över att konsumera för mycket och att jorden kommer att gå under och att det inte kommer att finnas några isbjörnar när mina barn växer upp. Sen surfar jag efter nästa grej. Hälsar Anna