13 september 2007

Den där om att tänka efter två gånger först

Jag har hittat min gamla kärlek på Facebook. Han står där med turkos piké och ler mot kameran och jag vill inget hellre än att förstora upp bilden och sitta och titta på honom i fjorton timmar. Veta vad han gör nu, vem han är nu, var han är nu. Det kliar som faen i fingrarna för att poke him!, men fyfaen, vill inte vara världens konstigaste person.

Just som jag sitter och kollar vem han är vän med, vilket man tydligen kan, utan att vara vänner själv, kommer jag på vad jag egentligen håller på med och loggar ut.

7 kommentarer:

Anonym sa...

din gamla facebook-junkie! fast du är inte i paritet med mig iaf! ;) jag har lagt till mitt ex-kex kolla in honom duh (han har dreads och är sjuuuukt snygg!!!)

ville bara säga det. PUSS!!
L

sara sa...

Facebook är farligt. Allra mest för såna som borde plugga och istället ägnar dagen åt att leka stalker. (Och nu pratar jag om mig själv, även om du kanske också faller under den benämningen Jenny?!)

Tina sa...

ja, det kan allt vara bra farligt. men när man hittar dedär exen lite längre tillbaka känns det ganska vuxet att liksom upprätta nån slags vänskap med dem.

Anonym sa...

hmm. Själv så tror jag bestämt jag har kollat på dig. :)

Anonym sa...

eller nej. men man kan ju leka med tanken...

;-)

Jenny sa...

Efter att ha kollat in hans kompisar är han inte längre drömprins. Vi hade inte kunnat vara något tillsammans, way to snobbiga vänner. Vänner säger en hel del om dig, även om jag inte riktigt vet vad mina säger om mig.

Lisa: Kollade och tror att jag hittade honom. NL?

Sara: Kanske jag med, lite. Kollar mest in Folk Från Förr och hittar en massasom skaffat barn.

Signe: Fast ändå scary. Vet inte hur jag skulle reagera om en pv från -01 skulle vilja vara vän.

O: Inte leka alls, det är ju läskigt att folk kan kolla in mig, som jagkollar in dem!

Anonym sa...

jo han bor i amsterdam men är engelsman. lite knäsvag vid tanken på honom trots allt. åh. 3vlig helg (hahaaa!!)
puss L