25 november 2009

Den där om saker jag önskar att jag visste när jag var sjutton

Idag lärde jag mig en ny grej. Att tandkräm med sånt där vitt i sliter på tänderna. Det finns så djävla mycket som jag inte vet, som jag borde veta. Vetat. Så jag tänkte att jag skriver det här, alltid är det någon som lär sig och slipper tänka när de är tjunie att fan, varför visste jag inte det där?

Bubbelvatten sliter också på tänderna och kan göra att man tappar dem.

Att ge bort sina vantar till killen som säljer Situation Stockholm och har köldröda händer känns så djävla bra.

Om man har sex med kondom kan man ändå bli gravid om man rakar muttan, för om det växt ut lite, lite så kan det sticka små, små hål på kondomen.

Man skulle inte kunna tro det och alla säger emot med du kan köpa dig till lycka. Speciellt om du köper en röd klänning i det mörkaste november.

Spiller du vin på din matta så ta bort det med en gång, fast att du är för full och tycker att det är festligt. Det är inte lika festligt på söndag klockan två, när du vaknar.

Att göra julklappar är mycket roligare än att köpa en tröja.

Allt som är vitt och går att äta är av ondo.

Ligg med honom! Varför skulle du inte?

4 kommentarer:

inte skyldig sa...

ÅH! *like*

It´s all about me sa...

haha, man lär sig något nytt varje dag! Det med tandkrämen kände jag dock till, ändå gillar jag den med typ "peeling" i, hehe. Bubbelvatten är även dåligt för matsmältningen, kan tilläggas! (Därför ska man inte dricka det till en måltid...)

Jag vill också köpa novemberklänning!

Åsa sa...

"Ligg med honom! Varför skulle du inte?"


Det där fick mig precis att bestämma mig för att jag skulle göra det med pojken jag velat klä av några veckor, men inte riktigt vågat genomföra av någon underlig anledning. Tack!

Jenny sa...

Åsa: Iiihhhhh! Det där la jag till i slutet, i efterhand för att jag tyckte att det fattades något och för att... något sa mig att jag borde.

Det var säkert för att du skulle våga ligga. Hoppas det var fint och bra!