18 april 2010

Den där om jag vet vad du gjorde igår

Stolte mannen och jag har haft en hemmahelg (med visit till Nyköping) för vi är fattiga. Jag har sjuttisju kronor på kontot och det är en vecka tills jag får lön. Vad hände med att vara vuxen och spara pengar?

Vi sitter och äter frukost och tittar ut genom fönstret. Jag föreslår att vi ska skratta åt folk som har haft roligare än oss igår, de som går the walk of shame, med kortkjol och klackar. Det är bara det att man bara ser vilka tjejer som legat igår, inte killarna, som bara har något vilset och jagat i blicken nu på morgonen, kläderna ser ut som vilken dag som helst.

Jag vill öppna fönstret och skrika "I know what you did last night. Fucki fucki!".

Jag får inte för Stolte mannen.

4 kommentarer:

Erika sa...

Åh, jag ÄLSKAR att det inte bara är jag som inte fattar vad som hände med att bli vuxen och HA RÅD. Minimalt med pengar v a r e n d a månad liksom.

Fast jag gillar inte att du behöver ha det så.

Och man får visst öppna fönstret och skrika.

Familjen Pech-Latt sa...

Fantastiskt!
Du borde skrika ändå, det är bara roligt om Stolte mannen försöker hindra dig. Det lägger en annan dimension på aktionen.

/GTG

Anonym sa...

haha jag säger som GTG - öppna fönster och skrik bara! jag vill gärna göra detsamma åt grannen som stod och tokglodde häromdagen då jag och min mowgli hade lite fucki fucki hemma och glömt att persiennerna inte var fördragna... haha

Jenny sa...

Jag känner att jag har samtycke. Ni vet vad som kommer hända på söndag!