13 december 2005

Den där om tanter

Fan. Jag frågade om polisen ville hyra min lägenhet svart under sommaren. Det ska man nog inte göra. Till en polis. Är de extra ärliga i Visby?

I dag gick jag förresten in i en glasruta. Jag tittade på fina grejer, sen sa det "TJOFF!" Så fick jag ont i näsan. Jag småskrattade åt mig själv, så kollade jag upp så stod två små tanter och skrattade åt mig, de med. Tanter ska inte skratta åt andra. Då kommer de till helvetet. Sann historia. Jo.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha, jag får alltid tvångstanakr när jag möter en polis i civila kläder på en normal tillställning. Exempelvis som när jag var på dans och det visade sig att min partner hade yrket polis och jag kände mig tvingad att erkänna att jag kört jätte-jätte fort hela vägen ner till skåne. Poliser är typ superärliga och borde bri.... Hoppsan!

Anonym sa...

varför är du inte på icq för?
om du fortfarande vill ha hand om lillskrutten (aka lillfisen) så får du hemskt gärna det! :)

Jenny sa...

A_nikkan: Jag vet! Jag känner samma sak för präster och äldre män. Jag tycker att det känns som om de kan läsa mina syndiga tankar. Och då har jag ändå både en präst och en polis i släkten. Och en äldre man.

Anonym sa...

Åh, typ trippel otur i ett för exakt så är det! hemskt! ...har dock inte råkat ut för en präst, men äldre män är värre än en flaska vin: jag öppnar mig som en fontän! (fast det där KAN misstolkas, men jag menar verbalt alltså. Faktiskt. Iaf denna gången ;-))