20 december 2005

Den där om !


Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan! Jag blev godkänd på tentan!

Hur i helvete kunde jag bli det? Det är liksom tentan som de egentligen skulle ha omtenta på i augusti, men det blev redan i januari, för att den var så svår och så många blev underkända.

Och nästa tenta vi ska ha den fick 60% underkänt på förra året.

För statsvetenskap är inte för alla!

5 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS!!! Gud va kul o höra!

Anonym sa...

Grattis! Det är en lättnad att hör att du börjar få ordning på dina studier igen!

Anonym sa...

Å, grattis!!!

Jenny sa...

Alla: Tack, tack, tack! Det känns så jävla härligt! Jag hade liksom redan börjat plugga till en omtenta. Måste gå in på min sida och kolla idag med, så att de inte ändrat mitt G till U...

Linus: Jag vet, det känns lite extra!

Gisen: Jaaaa! Känns skönt att vara back on track!

Anonym sa...

Ja grattis!! du är bäst! :)