02 december 2008

Den där om alla han älskat med och hur de tog på honom

Står i duschen och fylleduschar: mitt huvud mot hans bröst, för att hålla mig uppe och inte fyra på morgonenihoptrilla. Plötsligt kommer det ur min mun, hoppandes hur många har du legat med och frågetecknet växer mellan kakelväggarna i badrummet.

Jag vet inte, baby svarar han. Fyllenöjer mig inte. Vill veta. Men ungefär? Över hundra? skojar jag, klart jag skojar, vem har legat med över hundra? Han sträcker upp armarna över huvudet, in i vattnet, nervöst. Rycker på axlarna.

Han har haft sex med över hundra. Slickat, bitit, kysst, blivit kysst. Jag ler lite mot honom, osäker. Så djävla osäker. Och jag ångrar att jag frågade.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Uj uj uj, hårt. Man vill liksom inte veta! Mitt ex passerade hundra - när vi var tillsammans. Fick reda på det av en av hans vänner som kände sympati med mig. Inte heller så kul... Dump!

Men du har ju också slickat, bitit, kysst, blivit kysst. När man tänker på ens egna erfarenheter blir man ju också lite generad, kom ihåg det!

Anonym sa...

Brukade ocksa traffa en kille som varit med over hundra. Det man maste paminna sig sjalv var att de tjejerna inte betydde ngt - han stannade inte hos dem. Men han stannar hos dig och det gor dig mer vard an dem i hans ogon. Det ar ju sa annorlunda nar man ar serios med nagon...

Tank pa dina gamla ligg och hur mycket (dvs lite) de betyder for dig och inse hur lite hans fd ligg betyder for honom.

Jenny sa...

Ni har såklart rätt båda två, så förbannat rätt. Och så där ska man såklart tänka, men det är svårt när man står naken i en dusch och är mer än kroppsligt naken. Jag visste ju att de var många, men så många?

Han är med mig nu, han är med mig nu, han är med mig nu, han är med mig nu, han är med mig nu,han är med mig nu, han är med mig nu. Amen!

RvT sa...

Men haja hur jävla bra DU är med tanke på hur mycket han verkar älska dig -och då har han ju ändå rätt många att jämföra med!

RvT sa...

Men haja hur jävla bra DU är med tanke på hur mycket han verkar älska dig -och då har han ju ändå rätt många att jämföra med!

SARA sa...

usch fan, jag vet exakt hur ont sånt där gör. exakt. alla andra har sagt kloka saker, och jag håller såklart med, men vet också hur svårt det kan vara att ställa om fokuset från kyssar och slick och penetration och gud vet vad mellan han och de där andra, till att han faktiskt är med en själv. men han är med dig! och ni verkar väldigt kära och fina och älskande från mitt håll.

Anonym sa...

Ja, han ar med dig nu!!!!
Jag forsoker att aldrig stalla den fragan. Men en gang nar jag var full fragade jag mitt ex bara for att det kandes dar och da som att det inte spelade nagon roll. Men jag tror inte att hundra eller tjugo spelar sa stor roll, eller det kanske det gor. Men jag vill absolut inte heller beratta hur manga andra det varit fore honom. Usch inget av detta makes sense men det jag ville komma till ar att usch det ar bilderna man inte vill ha. De som sa latt blir sa verkliga.

Anonym sa...

axelryckningar behöver inte betyda hundra. han kanske tycker han har varit med för få. som man frågar får man oftast svar och det där är ingen bra fråga. oftast.

Jenny sa...

Nja, fick det bekräftat efter axelryckningen, det var cirka hundra. Och faktiskt: det hjälper att tänka på hur lite alla mina sex betyder för mig. Vissa minns jag inte namnet på och andra minns jag inte alls.

Tillsammans-bloggen sa...

Frågan är hur många han har älskar lika mycket som han älskar dig! Ingen tror jag! :)

Anonym sa...

ägaägaäga! det är lite det man känner att man vill göra. det är därför det gör så ont.

Anonym sa...

Jag har diskuterat fultal, vilket gav mig några olika multiplikationsvariabler att gissa på. Heh.