12 april 2009

Den där om äckligast 2009

Ligger med huvudet i Stolte mannens knä, dricker ale och äter kex när något kliar på halsen. Kliar tillbaka och får en del av något djur under nageln. Tittar in i kexpaketet och där kryper det omkring en massa (vad vi senare googlar fram) plattbaggar.

Går och kollar i vårt skåp och där lever de rövar i mjöl, socker, bland sirap och knäckebröd. Sanering hela dagen, oj så kul! Har aldrig varit så glad över att vi ska flytta som nu.

7 kommentarer:

Anonym sa...

EWWWWWWWW sånt här klarar jag inte av!!!!

Anonym sa...

åh, fy så äckligt. tur att ni ska flytta! även om anticimex sanerar brukar det ta ett tag att bli av med ibland. man måste alltid hålla fräscht i skåp medd mjöl och sånt, finns det reser så växer de fram! bläää! man måste även diska burkar noga m hett vatten innan man fyller på nytt. / miljöinspektionen ;)

Elak & Olydig. sa...

Vi med.
Kan inte gå och lägga mig nu. För det kommer bli mardrömmar av ohyran.
Satte oss direkt och kolla lägenhet.

Fröken Framtid sa...

Usch såna kom och hälsade på oss också en gång. Hejdå mat för flera hundra kronor.

Den där Jenny sa...

Jo tack, gick och kliade mig i håret hela dagen och fick slänga åtta påsar mat!

egon sa...

Fyfan så äckligt. Usch :( Hade pälsängrar i min gamla lägenhet, mådde dåligt av det i sex år. Nästan det bästa med helt nybyggt = inga jävla äckeldjur, förutom random fluga/spindel.

Lisa sa...

Använd rödceder innan och efter att ni flyttat (vi flyttade men har senare förståt att vi fick med oss äggen i flytten *äckligt*)

Jag såg att de rekommenderade det i rent hus också - jag skickar med en länk till rödcederföretaget.

ps. tack för en sjyst blogg