30 mars 2010

Den där om mitt arma hierta

Mitt hjärta åkte nästan upp i halsen, ut ur kroppen när Stolte mannen lite försiktigt påpekade att jag kanske inte skulle ta med mig alla mina böcker till nya lägenheten. Mina fina, fina böcker. Han hade lika gärna kunnat be mig lämna mitt ammande barn ifrån mig. Nu har jag med mig ett tiotal böcker, resten är på biblioteket.

Biblioteket är i hans föräldrars stuga. Jag hoppas att de mår bra.

Ny hylla ser ut som följer.5 kommentarer:

inte skyldig sa...

btw, hur många böcker läser du på en månad ungefär? du byter ju bokbild hela tiden!

Den där Jenny sa...

Oj. Efter en snabb koll: har läst sexton böcker hittills i år. Så lite mer än en i veckan.

Hur Ska Jag Gå Hem När Allt Är Så Här? sa...

Det där såg ut som en bokhylla som inte gjorde dig rättvisa. Kuppa och ta med fler böcker vettja ;)

Linda sa...

men varför kan du inte ha alla dina böcker?? är lägenheten för trång för en stor bokhylla eller vad? blir lite nojjig, min pojkvän vill inte att vi ska ha en stor bokhylla men det har vi ändå...jag älskar att köpa böcker och sen gillar jag att ha flera att välja på så att jag alltid har såna jag inte läst.det är ju så fint och hemtrevligt med en välfylld bokhylla! nu känner jag mig lite ego ;)

Theresa williams sa...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}