31 augusti 2012

Den där om kultur i augusti

Musik: Det är något med semester tillsammans som gör att vi tar oss tid att lyssna på musik. Till frukosten. Surfar in på någon obskyr hemsida eller blogg och följer tips på tips på tips. Lyssnar mer på radio. Åker bil och har bilradio. Augustis stora lyssna om och om igen aka tjejlyssnande gick till låten nedan. Jimmy Scotts version av Nothing compares to you. Jimmy Scott överhuvudtaget - lyssna på det folket! 

Annars har det blivit en del Sibille Attar vilket ledde till lyssnande på [ingenting]. Frank Ocean. Feist. Dillon.
Radio: Sommarpratet. De kassa morgonvärdarna som tog över när ordinarie gick på semester. Soran Ismail. Shima Niavarani. Lotta Lundgren.

Film/tv: Tittade på de sista avsnitten av Top Chef Master, säsong tre och FASADES över vem som vann. Blev faktiskt upprörd på riktigt. Vet nu vem som dödade Rosie Larsen och tyckte att säsong två var mycket sämre än ettan. Filmer: Take this waltz och Sunshine cleaning

Böcker: Klämde Tegelstenen American Gods av  Neil Gaiman och det var pust och lite stön. Hann även med Sju jävligt långa dagar av Jonathan Tropper. 2012 kommer nog bli det sämsta läsåret någonsin. Men det är ju inte så konstigt.

Bloggande: Bäst enligt mig i augusti var 

När du inte orkar ringa en vän Att väga sina ord, så himla viktigt inlägg.
Nippertippas every time I close my eyes it's like a dark paradise om... 
Rebeckas Om min pappa.
Linns fina inlägg jag minns alla mina älskare osv, som högg till. Ibland skriver hon så det känns, den där kvinnan.
VMHIHs inlägg om läppglansen som inte är ett läppglans Rosa är för flickor och spruckna och svidande läppar är för pojkar.
Inte skyldig skriver om bråk och när allt blir bra igen och uppmanar fler att prata om det Tre år 

Sen är Emma tillbaka också. Tjoho!