27 mars 2013

Den där om att visa helgen

Jag förstår inte hur ni hinner blogga. Hur hinner ni blogga? Min blogg och mina bloggläsare är misshandlade bortom all förståelse. Jag lägger upp pausmusik och listor jag inte kan stå för. Och helgens bilder. Det är inte ni, det är jag. Jag och min trötthet.
 
 
Lördagkväll. Stolte mannen har gjort argentinsk mat, köpt argentinskt vin och varför då? Kanske någon frågar sig, jo för att vi ÄNTLIGEN BOKADE VÅR RESA TILL ARGENTINA!!!!! Sen försökte vi se This is 40, men Stolte mannen somnade efter en timme och lite senare kollade jag hur lång filmen var egentligen och när det visade sig att det var tjugo minuter kvar tyckte jag att den där filmen passerat gränsen för lång och stängde av. Någon som vet hur den slutar?
 
 
Ja. Här gör jag faktiskt min morgonbajs. Och min son är med. För det är så livet är ibland. Jag och Stolte mannen går upp varannan dag med den här killen. Den andra ligger kvar och sover. Den som går upp får gå på toa med sällskap.
 
 
Älskar min son just nu. Han skrattar åt sina egna skämt (som ingen annan fattar). Han har börjat dansa och head bang:a. Han leker själv när hans mamma dricker morgonte och läser DN.

 
Här är vi på väg för att titta på Drömhuset. För att komma till Drömhuset måste vi gå på en liten skogsstig i cirka tio minuter. Åh, snälla Drömhus bli vårt!


 
Söndagkväll och jag ordnar med böckerna i vår min bokhylla. Här får böckerna från bokklubben hänga och snacka med varandra. Efter det här gick jag väl och la mig vid nio, som vanligt.

 

8 kommentarer:

Lisa sa...

Jag längtar också efter att ni ska köpa drömhuset! Så kan man i klassiskt osminkad Jenny-stil få reda på hur det är i verkligheten, om livet på landet är allt det man drömmer om. Gör't! Dina misshandlade läsare vill att du wallraffar ;)

Lisa sa...

1) Men jag gillar pausmusik och helgbilder också! 2) Så himla härligt när ens barn är så ovanligt roligt att man blir helt nykär. 3) Och biljetter till Argentina, skriva HURRA känns nästan för futtigt?

Christel sa...

Håller med om att filmen var alldeles för lång. Den slutade hursomhelst med att någon outade hennes graviditet, de krisade lite, snubben råkade cykla in i en bil och hamnade på sjukan, de pussades och blev sams. Ja just det, i den allra sista scenen hittade de en ny ung talang som spelade deppmusik att signa. Och så levde de lyckliga i alla sina år... Eller tills nästa film kommer.

Lina sa...

Hoppas verkligen ni köper Drömhuset!!! Längtar själv ihjääääl mig efter vårat drömhus där vi ska bo tills vi blir gamla, glömska & grå. Det huset finns just nu bara finns på pappret/i drömmen.
Och jag kan absolut stå ut med din "Tystnad" för jag vet att det blir så ibland.

För att hinna med att blogga så har jag precis börjat testa att blogga i förväg bla om loppisfynd & andra småsaker som jag sen har liggandes i utkast tills jag känner att nu är det tyst men jag har inte tiiiid!
Och så prioriterar jag bort sådant som är tråkigt. Tvättvikning, städning & toastädning.. ;-D Fast det slår ju iofs oftast tillbaka när mannen tröttnat på att jag föser det på honom ist.. Även blivit mer tid för bloggen nu när tjejerna är lite större & faktiskt leker själva utan att man måste vaka över dom hela tiden. Lyyyxigt!

Glad PÅSK!!

Colombialiv sa...

Jag hinner inte heller blogga! Har en miljard utkast som aldrig blir färdiga.

Och jag håller med Lisa, köp huset och wallraffa på landet!

Anna sa...

Hej Linn.
Köp huset - OM det går att köra dit på vintern utan att ni skottar själva.
Okey?
Okey?

Jag har testat det där en gång - att bo i ett hus som liksom blev lite otillgängligt när det snöade.
Inte. Alls. Bra.

Lycka till med livsvalen.

Kram
Anna

Anonym sa...

This information requires shine up to definition and is intended primarily for use close to salubrity mind a look after workers and facilities/organizations providing haleness meticulousness including pharmacies, hospitals, long-term care facilities, community-based fitness suffering service providers and pre-hospital danger services.

http://www.portalik.net.pl/zdrowie,i,uroda/specjalistyczna,przychodnia,lekarska,medikard,s,2885/
http://www.mrycyn.edu.pl/zdrowie,i,uroda/httpmedikard,eu,s,3791/
http://www.bars.edu.pl/strony,blogi,fora/kliknij,tu,s,888/
http://www.darkus.com.pl/strony,blogi,fora/medikard,neurolog,katowice,s,913/
http://www.elnela.com.pl/zdrowie,i,uroda/wiecej,s,5379/

http://www.buchalik.pl/zdrowie,i,uroda/medikard,poradnia,naczyniowa,katowice,s,2934/
http://www.4seos.net.pl/zdrowie,i,uroda/www,medikard,eu,s,2890/
http://www.adasiak.com.pl/strony,blogi,fora/medikard,kardiolog,katowice,s,676/
http://www.njagaro.com.pl/strony,blogi,fora/specjalistyczna,przychodnia,lekarska,medikard,s,678/
http://www.selora.pl/zdrowie,i,uroda/medikard,kardiolog,katowice,s,2912/

http://naszklan.pl/zdrowie,i,uroda/strona,internetowa,s,5504/
http://www.gottor.edu.pl/zdrowie,i,uroda/strona,glowna,s,3805/
http://www.toppozycje.com.pl/zdrowie,i,uroda/medikard,angiolog,katowice,s,5285/
http://www.itweb.net.pl/zdrowie,i,uroda/httpwww,medikard,eu,s,2883/
http://www.loaber.edu.pl/zdrowie,i,uroda/www,s,3796/

Anonym sa...

Tyya's dad won't buy anything honesty a possessions at the depend on - no ice cream, no sweetmeats, no cookies. But when the saleslady puts a appraisal sticker on Tyya's nose, Daddy is at the last moment over-embellished to suborn something allowable

http://www.webhunter.pl/?p=1


http://mentor-ledziny.pl/motywowanie-pracownikow
http://otosushi.com.pl/walory-kuchni-japonskiej
http://kemaz.pl/page/6
http://upadloscian.org.pl/nowatorskie-meble/porzadki-w-szafie
http://alcatrazpub.pl/kulinaria-sposob-na-spaghetti