30 september 2006

Den där om att skita i det

Det har gatt fel nagonstans de senaste dagarna. Jag har blivit lite for radd for vad jag skriver har. Vad jag lagger ut, for ganska ofta sa lagger jag ut mitt liv och inte bara mitt liv, utan mitt l i v. Och da ar det svart att fa kommentarer som satter sig inne i magen och i blodet och det gor mer ont an vad man vill erkanna.

Darfor pausar jag nu lite. Kanske nagra timmar, kanske langre. Jag maste fa ga och kyssa underbara lappar utan att formulera det jag gor i ord. Det har har blivit lite for stort och lite for mycket.

Vi ses.

11 kommentarer:

Antira sa...

kom tillbaka snart. jag lovar att åtminstone jag inte bits särskilt hårt.

mitt fyrverkeri sa...

det är så tråkigt att det drivs till oplanerade höjder det där bloggandet... hoppas det bara är lite pms du har drabbats av bejbi.

Anonym sa...

Du Jenny...alla, oavsett inre styrka, är mottaglig för direkt eller indrekt käslomässig kritik. Hur mycket man än inte låtssas om det som gror det. Kan förstå hur du känner men kom ihåg att dem flesta bara vill dej väl. Du ska bara skriva för din egen skull. Det är endast då dina häxblandningar till texter blir magnifika....

Anonym sa...

Jag kommer att sakna dina inlägg om du inte kommer tillbaks.

k sa...

Tråkigt att du känner så. Kom tillbaka snart. Bitra och bitska kommentatorer kommer ändå aldrig att vinna över alla som älskar dina ord.

k sa...

Och det stavas bittra.

In case you didn't know.

(och ja, jag är en smula anal när det gäller sådant därnt)

Anonym sa...

Drömmer man inte alltid om det man inte har? Jag känner igen mig så väl... Paus behövs.

Anonym sa...

amen, jag vet vad du menar

Kristoffer sa...

Hej. Att ta det lite lugnt är det nya poncho.* Ingen pose, bara lugnt svepa in sig i t.ex. en poncho.

* Eller det som kanske borde vara det nya poncho, det är så jävla svårt att hålla koll på det där. Vad som är nytt just nu. Jag har eg. ingen aning, men kör du på det lugna. Det är en bra poncho.

sara sa...

hoppas du kommer tillbaka. all bra feedback du får kanske kan väga upp den lilla bråkdelen som gnäller?!

Anonym sa...

Tack for intiresnuyu iformatsiyu