21 april 2007

Den där om sjömannen

Tar på mig skorna, de mjuka, och går till ICA, bara för att få komma bort hemifrån. Står i kassan och har plockat på mig pannkakor, bara för att vara lite destruktiv, men lyckas inget vidare när jag väljer de med fiber i. Tittar upp mot Förbjudna Hyllan och plockar snabbt åt mig ett paket Camel. Blå.

Det är något förbjudet med att röka på dagtid, ute i det fria. Folk tittar och förbannar. Tänker att jag är farlig, slår säkert mina barn, flyger hellre än åker tåg, knullar runt och är allmänt lössläppt. Det där med att sluta röka gick inte allt för bra. Mexiko satte cigaretten i munnen på mig igen.

Ringer till en kompis och säger att jag måste dricka kopiösa mängder sprit, röka för många cigaretter och gråta som en sjöman i baren.


Ser ni en sjöman ikväll, vet ni vem det är. Kom gärna fram och bjussa på en öl, jag är inne på mina besparingar (okej, har inga besparingar, men kredit på två kort).

5 kommentarer:

K sa...

åh älskade du. jag blir ledsen av att du inte trivs just nu. vill verkligen att du ska må bra. puss

Haren sa...

Supa, röka , svära och betee sig är det enda som hjälper ibland. Jag hade gärna bjudit på en öl. Istället sitter jag i ett hus på landet och önskar att jag inte gjorde det.

Jenny sa...

K: Äh. Det kommer. Till sommaren antagligen. Måste få deppa lite, lite nu.

Haren: Ta dig bort från huset och kom ner till mig, så kan vi leva rövare tillsammans.

storey sa...

Ohh, fiska efter gratis-öl på bloggen! Säg till om det funkar, för isåfall måste jag också prova. För nu och alla andra gånger sinnet vill ha mer än vad kontot tillåter.

Jenny sa...

Storey: Planen var smart, men det blidde inget bjussande på öl, däremot en farlig massa Martini (dock inte med bloggens hjälp).