01 april 2007

Den där om helgen

Den här helgen blev helgen när vi alla skulle umgås, alla vänner, tillsammans och hålla sams och hand och upp till kamp och allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i. Och jag älskar dem alla, fast olika mycket och när vi är ute så håller de min rygg olika hårt, men alltid min rygg.

Vi spelar ett spel, där jag får i uppdrag att vara tyst i fem minuter och alla skrattar för de vet att jag inte kommer klara av det: munnen läcker som ett såll och redan efter ett par sekunder har jag glömt bort mig och papegojar.

Jag går hem med klassragget och vackra vännen och klassragget lagar mat i mitt kök och förolämpar mig och jag skriker åt honom och går ut med täcket runt mig och jagar. Jag ringer på alla dörrar i korridoren, för att hitta min granne, den där jag tog med mig hem. Han öppnar med trött hår och ögon på sned och jag ler mot honom och frågar om vinöppnare och han ger mig en och frågar om det verkligen är därför jag kom. Jag svarar ja, men tänker nej. Sen går jag in och till mig igen och ler åt att jag nu har hans vinöppnare som gisslan. Ställer plastskål på platta och den smälter. Såklart. Klassragg pussar mig på pannan och säger att han har tur som har träffat mig.

Går på stan och hittar klänning, billig på second hand. Femtio kronor som blir gratis när kortmaskin inte funkar. Cyklar hemåt och såklart in i en vägblokering och trillar av cykel. Går till macken efter efterfest med vackra vännen och vi svär över att alla pratar så otroligt fult.

Och på vägen hem kommer funderar jag på och tänker över vad jag egentligen vill. Vad jag vill. Är någon att sova med.

14 kommentarer:

Alexander sa...

God natt lilla vän.

erik sa...

erik äter choklad och dricker vin innan middag på en plats där han känner sig bekväm och överraskande träffar vänner han inte träffat på ett halvår och han blir så glad att han sviker ett av sina löften och låter sig förnedras på s-p och under tiden hinner han förlora sitt omdöme och går inte med den personen som han borde gå med. sedan återfår han sitt omdöme och påminns om sitt löfte och åker hem och äter upp resterna av chokladen och dricker upp resterna av vinet och förbannar sitt dåliga omdöme samtidigt som han skriver till den där jenny om den där helgen.

Jenny sa...

Alexander: Mhm. Ska bara orka fixa och gå och lägga mig med.

Erik borde kanske inte tänka så mycket, utan kanske mer gå med the flow. Kanske?

Alexander sa...

Men du, akta dig för killar som säger att de har haft tur som träffat dig. De kan bli klängiga senare när du tröttnat och försöker dumpa dem. ;)

erik sa...

eriks svar på rådet att "gå med the flow" är att han har läst boken "Flow". Och att läsa en bok för att "gå med the flow" är väldigt motsägelsefullt.

sara sa...

jag tror att jag vet vad jag vill. jag vill att han ska sta dar och halla om mig nar jag diskar. jag vill att han ska ta min hand nar vi vantar pa baten. jag vill vakna med hans hand pa min mage.

men mest av allt vill jag att han ska vara har.

Jenny sa...

Alexander: Jo, fast den här är nog mer vän än dumpningsmaterial.

Erik: Verkligen. Fast att stanna uppe till 04:59 och äta choklad tillhör ju inte normen, så du är kanske lite rubbad ändå?

Sara: Distans är svårt, så svårt. Lovade mig själv att aldrig mer, men det är svårt att lova när känslor är inblandade.

erik sa...

jag vill inte minnas att jag har utgett mig för att vara o-rubbad, utan det finns hopp även för mig att ha egenheter som gör att jag tacksamt nog undviker att vara perfekt. chokladen var dock perfekt.

soulkatt sa...

att sova med någon är så underskattat. bland det bästa jag vet är att ligga mot någon annans hud.


psst: vilka fina skor du har!

ajja sa...

det där är nästan mer än vad som är tillåtet att vara cerise! men skorna oooo skorna lilla tigertant va ganska snygga. Iof är man alltid snygg näman är sådör partypackad.

Jenny sa...

Erik: Rubbad och operfekt låter finfint!

Soulkissen: Sover nog hellre bredvid någon än med någon faktiskt. Och tack!

Ajja: Cerise och leopardmönster tillsammans är fint som snus!

soulkatt sa...

bredvid, med? hmm. pratar vi ligga nu? jag pratade sova!

storey sa...

jag vill helst vakna med någon. typ söndag i sängen.

Jenny sa...

Soulkatt: Precis. Jag sover hellre bredvid någon än har sex med den. Menade jag.

Storey: Söndag i sängen är fina grejer!