24 juli 2007

Den där om dagens fan!

Personen jag bor med kom hem när jag stod näck på toan, utan handduk. Personen jag bor med har jag aldrig träffat innan, då denna alltid sover hos Personen jag bor meds pojkvän. Personen jag bor med hade med sig Personen jag bor meds pojkvän.

9 kommentarer:

Anonym sa...

ha!

Anonym sa...

Du är så Jenny, Jenny!

egoistiska egon sa...

du börjar få rutin på det här med att näcka ;) tell me all about madeira!

It´s all about me sa...

FAN!

Förövrigt måste jag nog sluta läsa din blogg bara för att. Det tog så hårt att du tog bort mig från listan att jag inte klarar av att läsa dig mer. Nästan. Men jag kommer nog kika in då och då, ändå. Det är så svårt att låta bli.

Kristoffer sa...

Merde, kan man tänka.

Eller så tänker man att fan, det är helt jävla sinnes vad vi är besatta av att skyla oss hela jävla tiden. Man kan inte sätta på sig ett pra badbrallor utan stå med en handduk som hela tiden håller på att glida ner och man måste rätta till den, för hemska tanke, tänk om nån ser dicken, vad ska hända då och hela den biten. Egentligen är det mer sinnes än att din polares pojkvän sett dina bröst.

MEN, det är bara jag, kanske har jag bara inte greppat "akta-dig-för-insyns-sverige", eller så har jag bara accepterat det utan att tänka efter, så jag gör det nu istället och ja, det är MER sinnes att vi är besatta av att skyla oss än att din polarens pojkvän sett din bröst och din oav.

Ehh, ja.

Anonym sa...

Men så bra, då har ni träffats nu då...;)

la linda sa...

bjud på den! de har säkert sett nakna kroppar förut, om inte, var det ju verkligen på tiden ;)
se bara till att de håller sig på behörigt avstånd!!

har föresten lagt in dig bland mina länkar, bra blogg!

Jenny sa...

Kristoffer: Fast alltså, känner inte henne heller. Sprang in påmitt rum och drog på en klänning och "hej, Jenny":ade.

Ska bli spännande att se hur det kommer att funka när hon flyttar ut och en kille, som jag inte heller känner, flyttar in den första september.

Annars är jag ganska så öppen med min nakenhet, som det kanske märks. Lite brösttitt har väl aldrig dödat någon, hoppas jag.

Kristoffer sa...

Okej, jag köper läget, det var mest den där generella rädslan jag ville åt. (Och jag är alltså del i den...)

Ska inte göra en stor grej av det, men brösttitt har nog dödat massor av gamlingar med taskigt hjärta. Hjärtat jobbar dubbelskift när bröst är på tapeten, det är sen gammalt.