07 oktober 2008

Den där om hål i strumbyxan

Han drar i min strumpbyxa stoppar in ett finger i ett hål i grenen säger att han vill ha mig ta mig där då, jag knuffar undan hans hand ler ta inte sönder de här paren med vi har helkväll framför oss!, medan vinet skvätter i högglas. Står i köket i väns lägenhet:
nytapet
nyhöstmörker

tänker på att vi kommer åka från det efter nästa sommar. Överens: vi vill utvecklas tillsammans någon annanstans, pratat om alla kontor han kan förflyttas till. Han ropar Dubai! jag ropar ja, snälla? tills jag får höra att jag måste bäraslöja vara hemmafru. Slöja ok, ingen fara, bo i Mellanöstern, östra sidan har varit en dröm längelänge. Men hemmafru? Lyxa: gym, middagar, pool?. Och kanske behöva gifta oss innan vi åker dit. Jag är inte redosmeker honom över kinden. Troligast dock att vi åker till Singapore.

Singapore!

Och när jag frågar Stolte mannen hur troligt han tror att det är att vi åker säger han kanske ganska mycket procent och när jag frågar hur många procent exakt ler han pappaleende och säger att han inte vet, men att han jobbar på det hårthårt för han vet att jag vill. Att jag verkligen vill.

Sen tar han tag i min strumpbyxa, drar till och trycker upp mig mot nytapet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag haller tummarna för Singapore da!

Fast ända... om du fick vara lyxhemmafru i Dubai ett tag sa skulle du ju kunna skriva din bok? Eller?

soulkatt sa...

Åhh va fint!