02 februari 2009

Den där om groddknoddar

Men Jesus,

efter att ha sett Unga mödrar på femman och den där om knasiga storfamiljer (där killarna tydligen är normala om de leker med bilar och inte dockor) på fyran (VAD har hänt med fyran? Djävla u-landskanal!) så känner jag att det kanske är lite längre än ett år kvar tills jag skaffar knoddar.

Och om det nu är runt ett år tills jag skaffar knoddar så ska de faen äta groddar, leka med dockor OCH bilar och veta hut!

7 kommentarer:

Anonym sa...

word!

Anonym sa...

man ska inte titta på "unga mödrar" å det där "vi har sjuhundra barn å dom får bara leka heteronormativa lekar" var fan inte heller nån hit. Finns det någon tv-konspiration för att stävja babyboomen? Typ enuff is enuff, sluta avla å kolla på tv istället, varje dag, jämt.

Anonym sa...

Vad jobbar du med idag? Läste ett gammalt inlägg om att du har pluggat statsvetenskap och drömmer om ett jobb som utredare inom något statsvetenskapligt. Hur gick det med det? Jag funderar själv på att plugga mig till ett kandidatexamen i samma ämne.

Jenny sa...

Pang: Alltså, det är ju tvärt om, de vill ju att man ska ploppa ungar, det finns ju för många gamlingar, så jag förstår inte dealen!

Anonym: Jag har en magister i statsvetenskap, inriktning utredning, skrev mina sista uppsatser inom projekt/migration och Mellanöstern och jobbar idag som handläggare/utredare. Dock inte inom den bransch jag hade hoppats, men det är ju första jobbet, så det kommer nog så småningom!

Anonym sa...

Nej det känns väldigt diffust. Men "unga mammor" måste ju vara propaganda?! Mot tonårspreggon alltså, själv är man ju typ tretti så man är safe...

Jenny sa...

Jo, man borde väl vara safe inför tio barnsfamilj med va? Eller kanske om man får ett per år...

stambyte sa...

Åh men ETT ÅR Jenny. Det är ju skitsnart! Gud så spännande!