12 februari 2009

Den där om "kort"

Saker som har hänt idag:

¤ gick omkring halva dagen med kjolen ovanför rumpan, vid midjan ungefär. Det var för att min kofta var längre än kjolen, så att den liksom lyfte upp den. Till slut orkade jag inte dra ner den mer, så det fick vara där uppe.

¤ jag sålde mitt Friskiskort till en liten man med röd mössa som hette Jan-Ove och var nervös, trampade på stället och inte förstod vad jag sa på skånska.

¤ en jobbkompis trodde att jag sa kåt hela dagen och inte kort. Hon förstod inte vad jag sa på skånska.

¤ jag köpte två semlor på vägen hem, för jag vågade inte köpa en, det betyder att man är singel och glupskfet och ska hem och äta den sen gråta. Stolte mannen gillar inte semlor så jag får nog äta två.

¤ jag orkade inte laga min jacka och sydit två knappar som ploppade ur när jag handlade lunch. Stolte mannen erbjöd sig att sy fast dem igen om jag gav honom en avsugning.

¤ jag skriver det här och inser att jag ett) har sålt mitt träningskort två) ska äta två semlor tre) ploppar knappar. Jag låter som världens fetto.


6 kommentarer:

inte nu kanske sen sa...

hm, ja, skulle kunna vara kåt men det måste man väl fatta att det inte är i jobbsammanhang? eller?

It´s all about me sa...

Haha! Fan vad pinsamma stockholmare är som inte fattar nått annat än stooockholmska. (Fan, jag är ju stockholmare)

Jag har aldrig fattat hur man kan gilla SEMLOR. Vi köpte två och han fick båda. Jag gillar varken grädde eller mandelmassa och inte vitt bröd heller för den delen, hm.

Bra att du fick träningskortet sålt iallafall, dör du har ju faktiskt ett annat, var det inte så? (Hinner du utnyttja det?)

Anonym sa...

Jag skulle fan sy i knappar jämt om jag fick oralt för varje gång! och nej, inte låter du som ett fetto heller, ensamsemlor är väl mer "jag är singel och uuunnar mig att njuuuuta av liiiivet" typ som att gå på manikyr, fast matmässigt.

Emma Esteban sa...

Det är ok för mig om jag får andra semlan, säkert!

stambyte sa...

Tror mest att din kollega ville spice:a upp sin dag genom att tro att du pratade om hur kåt du var. Lite sexuella fantasier kan få vilken fredag som helst att gå lite snabbare.

Jenny sa...

Well, nu har jag ett träningskort i alla fall. Och är träningskåt.