24 mars 2009

Den där om en av alla trehundratusen saker jag... låt oss säga ogillar:

Att gå hela vägen ner till tvättstugan så är det sex minuter kvar. För liten tid för att gå upp igen, för lång för att vika den torra tvätten, pilla på tvättmedelpaketen, dagdrömma, se hur länge man kan stå på ett ben.

11 kommentarer:

.perpotator sa...

ha. det gjorde jag alldeles nyss. fyfan. stå och titta på när centrifugen kör. inte kul. inte kuuul.

egoistiska egon sa...

hata. vi har bara en enda våning ner till tvättstugan, men det spelar liksom ingen roll. lika jävla irri för det.

Jenny sa...

Det värsta är när den är nere på en minut och bara "ah, det är nog inte riktigt klar än, vi lägger på två extra minuter!" och man bara "vafaaaaaaeeeennn! Det är okej, jag klarar av att du är två minuter från klar, jag kan hantera två minuter blötare tvätt!" och känner att man missar en massa värdefull tid av... Doktor Åsa på teven.

Anonym sa...

Ok, dr Åsa. Underminerar hon Min Auktoritet? Vill gärna ej kallas dr Lisa av patienter och personal... Funderar således på att presentera mig med endast efternamn, skulle det ge ett bestående intryck, månne?

Nå - får jag genvägarna till att hålla vikten hela livet utan att banta eller måste jag se reprisen (har lusläst och vet att de går 27/28e, japp, sucker)?!?

Puss,
L

Anonym sa...

Det är ju då du ska lägga dig ner på golvet och göra så många armhävningar du kan. När du är klar pustar och flåsar du så för din kondis är inte vad den borde vara. När du sen kan andas normalt igen har det plötsligt gått 6 minuter och du själv har börjar få lite mer tränad överkropp och armar :-)

.perpotator sa...

som att det inte var jobbigt nog att tvätta liksom.
träna i tvättstugan.. pft

It´s all about me sa...

Ja! haha! Jag har dessutom en fet jävla uppförsbacke tillt vättstugan, det tar typ 3 minuter att gå dit. Därför ska man alltid ha med sig en BOK! Fast det värsta är att de gånegr jag glömt den, det är gångerna då det ALLTID är minuter kvar...Suck!

Anonym sa...

Jag hoppar upp på bänken och bara sitter där en stund. Jävligt skönt faktiskt. No stress, no worries.

Malin sa...

vahettere hej. ville bara berätta att jag läser, gillar och har länkat. såruvet!

Julia sa...

En gång gjorde jag massa djupa benböj och utfall medan jag väntade.

Sen hade jag träningsvärk i två dagar.

johannes sa...

Julia: Det var väl härligt....:)