11 juni 2009

Den där om att få in Stockholm i ett inlägg om böcker

Faen, tidigare har jag varit mycket bättre på att kombinera text med musikklipp, men så här då: Stockholm. Nu kan jag lägga upp mitt klipp och samtidigt skriva om något annat, för jag har i alla fall något i mitt inlägg som länkar till låten.

Böcker. Jag räknade hur många jag har i hyllan kvar att läsa innan jag får köpa nytt (jag får inte köpa några nya, innan de gamla är lästa. Jag har köpstopp, men världens längsta lista om vad jag vill köpa på Adlibris). Jag har 32 böcker kvar i hyllan att läsa. Jag försöker läsa snabbt. Det går så där och jag funderar på om jag ska råka glömma några av dem i tunnelbanan.

Jag och en jobbkompis kom överens om att second handköp samt denna bok inte räknas som köpa böcker. Minns mitt sorgliga försök till att läsa 69 av de bästa böckerna från 2000-talet. Jag kom till bok två, sen tyckte jag att de var så dåliga att jag slutade.



1 kommentar:

Bokälskaren sa...

Men du måste läsa Siri Hustvedts "Vad jag älskade"! (inbillar mig att den är bättre på svenska än på engelska, trots att jag av princip tycker att man bör läsa böcker på originalspråket om man kan)