11 juni 2009

Den där om vad jag hatar på morgonen

Hatar mycket och många på morgonen. Det här är något av det:

Ett.) Alla djävla idioter som cyklar till jobbe i speciell cykeldräkt och speciella skor som man hakar i sin speciella cykel. Hörrni killar: jag cyklar till jobbe i röda klackskor, för kort kjol och det funkar också skitbra! Ni behöver inte ligga precis bakom och försöka komma förbi både till höger och vänster, för jag CYKLAR FÖR FAEN HÄR och tänker inte köra ut i den djävla gångbanan så att ni kommer förbi med era fula cykelkläder.

Två.) Alla som inte ler och hälsar tillbaka till gubben som spelar trumpet och som slutar spela trumpet för att hälsa när man kommer förbi.

Tre.) De som sätter sig längst ut på tvåsätet och lägger sin väska på insätet så att gammeltanterna får stå. Eller de som inte flyttar in på innesätet när folk kommer, så att man får böka sig förbi. Jag brukar knuffa mig förbi lite extra brutalt när de inte flyttar på sig.

Fyra.) Egentligen hatar jag allra mest att vakna så där förbannat tidigt.

4 kommentarer:

Den tjocke konsulten sa...

Hehe försök åtminstone hålla till höger när du cyklar, hela vitsen är ju att det skall gå fortare än med kollektivtrafiken (iofs svårt att misslyckas med i Gbg) och då är det extremt frustrerande att behöva ligga bakom någon som långsamt kajkar fram på sitt oväxlade slagskepp alt. rishög!

Jenny sa...

Men jag håller höger! Jättehöger! Ibland måste folk bara komma fram åt andra hållet med, då blir det trångt.

.m. sa...

Folk som cyklar sakta och tror de äger vägen är det jobbigaste som finns på morgonen. Sen spelar det ingen roll alls vad dessa har på sig, de är lika irriterande ändå.

Miss Baglady sa...

mmm 1:an och 3:an är klockers. Precis så jobbiga är de. De stör.