16 juni 2009

Den där om lokala "frisörer"

Jahahaha, åhnej!

Dålig idé: ha bråttom inför midsommar och "kila in" hos den lokala frisörskan, du vet hon som har utväxt och läspar och titta lite försiktigt på henne och fråga om hon har tid.

Väldigt dålig idé. Väldigt dåligt speciellt som hon har någon över sjutti i ett hörn som håller på att färga håret i färgen "plommon" och ett gäng Allers på bordet bredvid en halväten sockerkaksbit och från köket (som man ser "bakom" "butiken") står en radio inskruvad på Rix djävla FM.

Så blev det som det blev. Hon vattnade mitt hår, klippte över det på fem röda, tunnade ut skiten. Jag har inte längre Robbans frisyr. Jag har Nalle Knutssons.

Ps: är ni eller känner ni en illustratör så hojta, jag vill ha hjälp med bröllopstema. Ja jag är tidigt ute. Det skiter jag i. Obs på ps: jag vill inte ha något gulligt. Jag älskar designen på apans.

Pstvå (det räknas inte som att jag bröllopsbloggar när jag lägger det i ps): vi har bytt ringar, de som Stolte mannen nu har köpt kostar tietusen mer än de första. Nu har jag blingblingblingfuckingbling. Fast inte om man står tre meter från, märkte jag, då är det mer "bling".

14 kommentarer:

egoistiska egon sa...

Du ska snacka med min kille. Dels illustrerar han lite själv, men framförallt känner han/jobbar ihop med illustratörer som gör jävla fina grejer. Kanske såna dyringar, men han kan tipsa åtminstone. Han finns här.

Spader Madame sa...

Du ääääger Jenny! Blinget som jag fick är ganska diskret...men jag valde själv! http://spadermadame.blogspot.com/2009/06/vad-det-star-i-spaders-ring.html

bubbelbubbel sa...

J känner Gisela (www.eskapi.com). Hon gör fina illustrationer tycker jag.

Ps. Herrejävlar. Vågar man ha på sig så dyra ringar? Ds.

Sara sa...

Jenny - vi vill se blinget! Lägg upp foton - SNÄLLA!

Bitter sa...

Men åh Jenny,

nu har jag läst så länge utan att kommentera, men är så överglad för er! Väldigt fint. Ungefär samma överrumplande hände mig, och nu har jag en månad kvar innan jag blir FRU. Weird. Vill du ha hjälp med planering har evighetslånga excellistor på allt som bör fixas - sex månaders planering gör vem som helst till expert!!
//En annan Jenny

Underlandet sa...

Min BF är grafisk designer, hans portfolio hittar du här

Och grattis till ringarna och allt, nu är det på riktigt hörrdu!

apan sa...

Hör av dig, vetja.

Helen sa...

Grattis!! Och jag beklagar ang. klippningen... Man blir så ledsen när det blir så himla fel.

Pang sa...

Också gjort tabben med lokala frisören, man tänkt likosm att "jag ska inte klippa en frisyr, bara fixa lite" och dom är ju trots allt frisörer och borde "kunna hantverket", men nej. Det kan dom inte.

Emmapemma sa...

Kör ni Amerikanskt med Blingbling redan på förlovningsringen? =)

Anonym sa...

Lägg upp bild på blingblinget!! :-) /therese

.m. sa...

Att läsa den här bloggen är nu för tiden lite som att stå och betrakta en bilolycka i slow motion.

Jag ser nu vad som är på väg att inträffa men kollisionen kommer dröja en stund till.

Jenny sa...

Har skrivit fem olika kommentarssvar på era kommentarer här uppe, men raderat alla. Återkommer när jag inte längre har feber.

Jenny sa...

Fortfarande feber, men vi kör:

Illustratör: visade sig att pojkvännen känner tecknare, så det kanske inte behövs tips trots allt, men jag har er i åtanke.

Dyra ringar: vågar man ha på sig, för de är utpassade så att de inte ska kunna trilla av eller tas av lätt. Men... tja... man får väl våga helt enkelt.

Foto på blinget: blinget är inte hos mig just nu, utan på verkstad.

Exellistor: My God! Måste man göra det? Vi går mest runt och fånler just nu och låtsasfriar till varandra, vananan dag är min. Och typ "vi måste ha storband!" "Klart vi ska ha storband!".

Luggen: är fortfarande skitful. Min kompis frisören tycker likadant.

Amerikansk ring: vet inte hur amerikanska ringar ser ut, valde den jag tyckte var finaste, mest för att den liknar min mammas, tror jag.

Bilolycka: vet inte om du menar bloggen eller mitt liv, men jag får väl njuta innan jag krockar antar jag.