27 juni 2011

Den där om att sommarprata

Den här sommaren ska jag lyssna på alla sommarpratare har jag nog sagt varje sommar sedan 2007. Jag tror att jag har lyssnat på hälften. Och börjat lyssna på sjuttiofem procent, men lagt ner tjufem, då de var kassa/inte passade mig.

Min alla tiders favorit är Maj Briht Bergstöm-Walen. "Pionjär i svensk sexualundervisning med sina läroböcker, filmer och som sexrådgivare i tidningar. Sveriges första auktoriserade sexolog. -//- "Jag ska tala om min barndom, primalterapi, sexualupplysningsfilmerna som inleddes med Kärlekens språk och mitt intressanta liv med min danska hustru Helle.""

Har ni någon jag borde lyssna på?

7 kommentarer:

motvalls sa...

Eva Gabrielsson förra året. Mia å Klara typ 2008 eller 2009, minns inte vilket år men de körde ihop.

Anonym sa...

Idag lyssnade jag på Pija Lindenbaum, det var mysigt på något sätt.

/P

Den där Jenny sa...

Mia och Klara lyssnade jag på back in the day, och tänkte skriva att jag lyssnat på Eva, men sen kom jag på att det har jag nig inte.

Eva och Pija - om jag får tid på jobbe imorgon vet jag vad det blir!

Linnéa i Alabama sa...

Oh jag minns det programmet för jag ÄLSKADE det och det hur glad hon lät över sitt liv i sin sexualitet och med Helle. Underbart! En annan jag gillar var jan guillou (förra året tror jag) för han är så dryg och härlig. Kommer ihåg att jag var impad av han, stora muskel killen ifrån Rockey. Morgan Alling var bra. Alex schuman var förvånansvärt bra. Eva dahlgrens var asbra! Natasha illum berg var spännade, samma sak med percy barneviks - vilken människa!!

Där har du mina favoriter.

Sandra sa...

Underbara Clara !

appelpaj sa...

tack för tipset. jag gillade morgan alling och peter settmans för något år sedan.

Den där Jenny sa...

Underbara Clara är lyssnad på!