30 juni 2011

Den där om sommarpratet i juni

Ja, här skulle jag då recensera junis sommarpratare, men jag har delegerat, stressat och rutit idag så jag har inte hunnit med Maria ännu. Ni får resten:
JUNI


Alla älskar Mark. Det finns en anledning. Jag tycker att det är lite synd att han fått sommarprata så många gånger (fem), jag förstår varför han har fått göra det, men vi har ju ett helt land med folk som kan prata, varför inte variera sig?
Mark är bra, inget konstigt med det. Lyssna.
Torgny är 72 år. Det märks. På rösten, på tempot, på innehållet. Jag brukar annars heja på författare som sommarpratare för att de ofta kan berätta på ett bättre sätt än säg en företagspamp, men det här blir bara tråkigt för mig. Och att vara 72 år behöver faktiskt inte märkas.
Lyssna inte.
Åh, vad jag hade hoppats på underverk. Men det... faller lite. Hon är såklart bra och kanske är jag orättvis för jag vill ha mer än vad hon ger, för jag tror att hon kan ge mer, men... gillar man henne så gillar man nog hennes sommarprat. Gillar man inte ska man lyssna, för hon är vettig. Vet man inte vem hon är ska man definitivt lyssna.
Nej, hjälp, vem är det? Okej, jag har missat honom också.
Älskade, fina. Vill bara ta honom i famn efter det här pratet, ge honom en karamell och stryka över kinden. Min favorit hittills. Micket, micket sorgligt prat om känslor som berör.
Lyssna. Lyssna!
Av mina kompisar på Facebook fick hon minus för egengodhet. Jag älskar ju Maria och hoppas att det bara är blå vänner som tyckt på ogilla knappen. Tror att det här kan vara jättebra eller skitdåligt.

4 kommentarer:

Den där Jenny sa...

Jävla mellanrum i inlägget, det ska liksom vara snyggt, inte EN JÄVLA MASSA TOMRUM!!!

Linnéa i Alabama sa...

Håller med dig! Jason alltså.. jag blev ju kär! Gillar din header hur mycket som helst!

Jojjo sa...

Haha Göran Gudmundsson var den jag var mest nyfiken på att höra dina åsikter om... men jag är väl lite jävig i saken eftersom han pratar lite, lite om det område jag jobbar i :) Han jobbar med byggnadsvård och driver Gysinge Byggnadsvård bl.a, har även en filial i Sthlm. Men ärligt så visste inte jag heller vem han var fram tills för två veckor sedan när en kollega sa att jag måste lyssna på hans sommarprat!

Jojjo sa...

Pst. Jason. Jag är nog lite kär i honom.