07 maj 2009

Den där om att det kanske bara är jag som inte gillar finlir och förstå sig påkultur

Och ja just det: vem faen var det som sa till mig att Haruki Murakami är bra? Spöstraff! Den tog ju aldrig, aldrig slut, sen sa en tjej på jobbet till mig att det inte skulle hända något i hela boken, så då läste jag inte mer. Det här är typ den enda boken jag någonsin läst som jag inte avslutat. Och då har jag ändå läst Broarna över Madison County.

6 kommentarer:

inte nu kanske sen sa...

men va! han är ju fantastisk! vilken var det du läste?

Anonym sa...

du kanske läste fel bok. det är ganska stor skillnad på dem... prova norwegian wood om det inte var den du läste nu. :)

It´s all about me sa...

Jag som precis ska läsa hans Kafka på Stranden efter att jag läst ut Shantaram (den borde läsas ut idag; har 30 sidor kvar...). MIn pappa tipsade och sa att den var skitbra. Vilken läste du??

snella sa...

kan ha varit jag. jag gillar'n. däremot somnade jag till halv gul sol 150 ggr, innan gav upp. mkt bra mot sömnlöshet; men det verkar du ju inte lida av.

Den där Jenny sa...

Läste Fågeln som vrider upp världen, som jag hört ska vara bättre är Kafka på stranden (som jag har haft i bokhyllan i flera år och tänkt läsa hur länge som helst). Till Murakamis försvar kan jag säga att jag hade den på ljudbok, kanske är bättre i pappersform?

.m. sa...

Du kan inte mena det där (i efter att du läst Kafka eller Norwegian i alla fall). Ett tips bara, jag tycker mycket bättre om dem på engelska. Vet inte vem som översatt dem till svenska men tycker inte det håller måttet.