07 maj 2009

Den där om att jag tar det där glada inlägget någon annan dag

Håhåjaja, sitter på lånat nät för det har vi inte hunnit med i nya lägenheten ännu. Mina dagar är så djävla tråkiga:

går upp aptidigt för att jobba under, som vi säger lite käckt på jobbe när vi jobbar över fast innan jobbe dårå, jobbar och jobbar över som vi säger lite käckt på jobbe när vi jobbar över (är på jobbet ca 7-20 nånting). Kommer hem och somnar nästan med en gång, hinner oftast öppna en bok och somna efter två sidor.

Fick inte den djävla helvetestjänsten som jag inte vågat jinxberätta om här heller. Gick på fyra intervjuer sen kom de på att jag hade för lite erfarenhet av att leda, så den tjänsten gick till nån djävla tant utan utbildning men som har "stor arbetslivserfarenhet", även om hon aldrig tidigare har jobbat med det vi håller på med och har noll koll på de lagar vi jobbar med.

Jo, sa jag att jag är bitter med?

Nu ska jag gå och välja om jag ska somna av En halv gul sol eller What I loved, eftersom jag läste ut Ängeln i Groznyj tidigare idag (Seierstads bok var jo, okej, men vill ni läsa en bra vinklad bok så läs hellre Ahlsen).

5 kommentarer:

hannah sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Miss Baglady sa...

Asch skit med jobbet. Kass me tanter som har en massa år på nacken och kan komma framåt bara på det.. Sitter själv och hoppas på en andra intervju här i veckan/nästa vecka. Så himla seega!

msn00b sa...

Be om en bättre återkoppling det där låter som ett blahablaha svar, men var noga med att poängtera att du inte ifrågasätter beslutet (klart du gör, det gör alla, det SKA man fan göra) utan vill veta för att kunna dra lärdom av processen till nästa gång... blaj blaj men de ger ärligare återkopplingar då och känner sig inte lika utmanade.

bubbelbubbel sa...

Damnit! Jag som hoppades på tjänsten. Men du. Nästa gång så! Kram på dig. Du är bra.

Den där Jenny sa...

Alltså det här jobbet jag är på nu är inne i en liten kris och beslut tas ofta förhastat och lite klumpigt. Jag hoppas på att de ska inse sitt misstag, då den nya bara är inhyrd. Jag är ganska så duktig på att synas, höras och ta plats på jobbet, så förhoppningsvis kan jag köra över henne lite. Har avdelningen med mig i alla fall.

Miss Baglady: håller alla tummar i världen för din skull!