13 februari 2010

Den där om att tjugitie inte längre är året

Jaha. Då slutade tjugitie vara året för jag (och många kollegor) är så djävla förbannade. Jag fick en löneförhöjning på tretusen (som skulle kommit för längesen), men någonstans på vägen förhandlade facket bort min lönerevision. En lön jag varit lovad i ungefär ett år och nu finns det inget jag kan göra.

Förutom att gråta bittertårar i Stolte mannens famn och hulka att jag käähäähäämpat så djävhlahaha håååårt det här året och nu skiter de i det.

Nästa gång jag byter jobb ska jag söka privat i ett litet företag där de ser mig.

3 kommentarer:

bubbelbubbel sa...

Jag ska hjälpa dig hitta ett sånt företag! Men kan säga att det kan bli tokigt där också. Fick veta igår att jag tydligen har en lön som baseras på att jag har 25% receptionistuppgifter. Det har jag inte längre. Alltså har jag jobbat 1-2 år och slitit häcken av mig så jag nästan sprang in i väggen med 25% fel lön.

Den där Jenny sa...

I know, det kan gå åt helvete var som. Men just nu, i mina drömmar, tänker jag mig att det blir bättre.

msn00b sa...

men precis! Jahg har en teori om det där. Jag vill att företaget skall vara såpass stort att min läneökning inte tas från min chefs inkomst (ett helvete att löneförhandla med människor som babblar om att "jamen vi har ju fått barn så jag har inte råd at ge dig löneförhöjning) men såpass litet att jag fortfarande möter högsta chefen i korridoren ganska ofta (svårare för honom att bete sig som en douche mot en stor grupp anställda då och lättare att bli sedd).