16 oktober 2010

Den där om hur vi gör NYC

Vi ligger och vrider oss i dubbelsängen, skavföttes, pustar hårdare! ja, där!, håller varandras fötter i händerna och knådar. Skavföttesmassage behövs i New York. För man får så d j ä v l a ont i fötterna av allt gående. Och både Stolte mannen och jag har gjort staden innan, sett allt man bör se, så de här dagarna kan vi göra och se det vi verkligen vill istället (förutom när han lurar med mig upp i Empire state eller när vi rumlar runt på Time Square).

Tre restauranger som man måstemåste bestöka när man är i New York City (om man äter kött):

Fette Sau. Det ligger i Williamsburg och är bland det tuffaste man kan hitta.

Freemans som ligger på Lower East Side, inne i en gränd och ja, man tror att man går fel innan man hittar det. Här måste man äta kronärtskocksdippen.

Spotted Pig, där man äter hamburgare med Roquefort Cheese.

Om man vill kan man äta väldigt lyxigt på svenska Aquavit, men jag skulle inte rekommendera det. Maten var okej, men det var tråkigt. Satsa hellre på de andra tre ovan.

När man inte äter så åker man ut till Williamsburg för att shoppa i billiga vintageaffärer, på kvällen går man och barar i West Village. Man bor inte på hotel Chelsea (även om man känner sig som en rockstjärna). Man kramas och väljer ut vilken del man allra helst skulle vilja bo i. Man måste köpa vantar för det blir kallt och man går på Whole foods och köper frukt i bitar och man lovar sig själv att man ska komma tillbaka snart.

2 kommentarer:

egoistiska egon sa...

åh vad jag gillar att ni gillar williamsburg. loooove it.

vad var kass med hotellet?

Jenny sa...

Stolte mannen gillade faktiskt hotellet. Det var snyggt inuti, men... rummen var inget vidare och de hade pappersväggar. Sista natten sov vi knappt något för att elementen lät hela tiden.