02 november 2011

Den där om att svara på frågor

Hurra! Linn - en sån tuff kaka, va?

Varför började du blogga?
Det var tjugohundrafem, jag och mitt ex M hade ”uppehåll” (jag fattade att det var slut, han trodde verkligen att jag skulle komma tillbaka. Han köpte till och med en lägenhet i Stockholm, som vi skulle flytta in i. Jag var för sårad, för… ledsen. Han hade gjort mig så jävla illa att det inte gick att laga, så jag hånglade med en väldigt ung kille på nyårsafton, några månader efter att jag hade lämnat mitt ex på tågstationen i Stockholm. Några dagar innan jag flyttade upp till staden igen. Jag flyttade inte in i hans lägenhet, men ihop med hans syster.

Jag började blogga för att han ville läsa om mitt liv, eftersom jag bestämde att vi inte skulle ha kontakt alls under uppehållet. Förutom genom vad jag skrev på bloggen. Det var så han fick veta att jag hånglat med en väldigt ung kille på nyårsafton.

Vilka bloggar följer du?
Personliga, fina bloggar. De som får mig att må bra och de som får mig att tänka efter. Väldigt få happy go lucky-bloggar med fina bilder, utan gräl, för de där människorna är ju för fan påhittade, inga har ljusa kanter och polkagrissuggrör hela dagarna. Då läser jag hellre det som är äkta. Väldigt få kändisbloggare för de flesta av dem kan inte skriva.

Favoritfilm?
Får jag också välja tv-serier, som Linn? Jag kollar inte så mycket på varken film eller tv-serier. När jag väl kollar tv-serier så är jag hemskt otrogen. Den enda tv-serie som jag verkligen sett hela och gillat är the L-word. Och där har jag inte ens sett sista avsnittet. Annars horar jag runt med the Killing, Top Model (den amerikanska), Downton Abbey och Game of Thrones. Plus att jag vill se Mitt så kallade liv igen och se om den verkligen var så bra som jag minns, eller ifall det bara var Jared Leto som var het.

Vilka länder drömmer du om att besöka?
Alla.

På riktigt. Har en längtan till Mellanöstern, helst den östra delen samt –stanländerna (Pakistan, Afghanistan, Turkmenistan osv.), men jag har nog blivit för lat för det. Annars vill jag till Argentina, Namibia, till Australien hellre än till Nya Zeeland, små öar, större öar, Medelhavsländerna jag inte varit i, Ryssland, Mellan-USA (den där delen där det bara är typ öken och berg), Kiruna, Latinländerna, Kina hellre än Japan. Ja, allt. Ge mig allt!

Mina fem bloggrosor går till:
Johanna Lagerfors, för att hon är så jävla duktig på att kommentera, vilket gör mig glad.

Katta Kvack, för att hon behöver ha något att göra när hon bara går hemma och är ledig hela dagarna och inte har något alls annat att göra. Näääää! Jag skrev det här, sen fick jag dåligt samvete och skulle in och ändra, men kom inte in. Dåligt samvete i fyra timmar. Det var hemskt!

Kom ut ikväll, för att hon behöver uppdatera sin blogg (vi vill läsa vad du skriver!!!) och det samma gäller


Samt

Colombialiv, för att jag är nyfiken på vilka länder hon vill besöka.

7 kommentarer:

Colombialiv sa...

Hurra!

Emma Esteban sa...

Åh jag försööker och försööker.

Johanna sa...

Tjoho tjoho, tack!! Tror att jag kanske svarat på den förut, ska kolla, men hur som helst: tack för cyberrosorna!

Och jag dog av skratt när jag läste ditt svar på fråga ett, har tyckt att den frågan är rätt trist eftersom alla svarar typ samma. Men inte du inte, du svarar världens roligaste. "Det var så han fick reda på att jag hånglat med en alldeles för ung kille på nyårsafton" - dör.

Kram!

Den där Jenny sa...

Ja, det var kanske lite taskigt, men himla smidigt sätt att berätta!

josefin sa...

Åk till mellanöstern. Gör det, gör det, gör det, alla borde göra det. Det behöver inte vara särskilt krävande - åk till Jordanien, Libanon eller Oman. Där är det enkelt att turista. Fast om du åker till Oman kommer jag bli eld och lågor och be dig åka och ta bilder på mitt gamla hus och min gamla skola, så du kanske ska hoppa över det..

Katta Kvack sa...

Ha ha ha! Det var väl inget att ha dåligt samvete för - det är ju sant! Ska svara på dem!

S sa...

Åh Jenny! Du är så gullig som bloggtjatar på mig! Och ja, jag ska skriva snart. Har ungefär hundra påbörjade blogginlägg men hinner aldrig slutföra. Du vet, ny lägga och rätt ny relation och ska det inte målas så ska det knullas och så vidare i oändligheten. Men! Jag tror det kommer igång igen, bloggandet. Ser fram emot det! Puss och kram, och stort tack för senast!