21 november 2011

Den där om min dag

Tandläkaren klockan nio. Tillväxtultraljud klockan tio. Så klart kom jag för sent till ultraljud, fortfarande rysande över att tandläkaren pratat om att klippa av den där strängen som håller fast läppen i tandköttet. Fimpen har Angelina Jolie-läppar och hår på huvudet som svajar i fostervattnet. Stolte mannen satt bredvid mig, höll handen och fnissade. Fnissade gjorde även jag på yogan i kväll, när någon somnade och snarkade under avslappningsövningarna samt när vi skulle göra djupandning in genom munnen och folk andades så det lät som om de visslade. På bussen hem såg jag Linn stå på ett övergångsställe bredvid Sven Wollter. Fast det visste hon inte om visade det sig, när jag skickade ett sms.

En bild jag gjort till Stambyte, som inte såg vad som var vad på vanliga bilden.

6 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Åh det där vajande håret! Det var jag så jävla stolt över. Min unge har minsann hår, liksom. Weird.

motvalls sa...

Fin!

För övrigt tror jag att jag såg dig idag, gå längs perrongen på Fridhemsplan, jag satt på tbanan, typ strax innan sex. Annars var det din lookalike!

Johanna sa...

Snygg bebbe!

Den där Jenny sa...

Det var jag på Fridhemsplan! Gud vad konstigt att folk kan se en utan att man vet om det.

motvalls sa...

Ja lite skumt å det gick så snabbt att jag inte ens hann vinka. Fick lite ångest sen över att ha skrivit det i bloggen...du kunde ju varit på nåt hemligt uppdrag som inte skulle avslöjas eller nåt...

Den där Jenny sa...

Ingen fara alls, var på väg för att träffa en fd kollega. Önskar att jag skulle göra något mer spännande.