17 oktober 2006

Den där om kvällen den fjortonde oktober

Och när vi närmar oss Mexico City igen sa ligger mörkret tätt omkring oss. Vi är tva timmar senare än vi borde, men vi borde egentligen ingenting. Vackra amerikanskan följer med mig hem, lanar mina kläder, min dusch, säger att nu är vi tva Jenny. Senare pa kvällen hör jag henne säga att hon heter Jenny och kommer fran Sverige.

Pa stället han springer rakt pa mig. Rakt pa mig och "förlat jag sag dig inte du är vacker vad heter du var kommer du fran har du ont i tarna?" Och han far mig att skratta och vännerna tittar pa fran hall och haller tummarna haller tummarna för att han inte ska vara en i mängden, som vanligt. Jag skakar pa huvudet och vill ga där ifran, men han haller fast mig. "Ga inte, vackra, ga inte". Och jag blir sur och försöker slita mig, men han släpper inte. En vakt kommer fram och fragar om jag har problem och jag tittar pa honom. Han släpper mig och svarar nej.

Jag gar till baren och hälsar pa bartendern, känner honom fran förr, när man är utbytesstudent och blond utan att vara blond är det lätt att lära känna folk i den här staden som kräver och längtar efter Europa.

Vännerna kommer fram och fragar om honom, den där som sprang pa mig. Jag rycker pa axlarna och de säger att jag borde. För att han är söt. Och jag rycker pa axlarna. Och medan jag star där och star sa kommer han fram och säger förlat igen och "innan kvällen är slut sa kommer jag att kyssa dig". Och jag tittar honom in i ögonen och svarar att det i sa fall skulle bli den bästa kyss han nagonsin fatt men att ingen bestämmer över vem jag ska kyssa, ibland inte ens jag. Och det blir en utmaning, en förestallning, där jag dansar mig svettig och han sitter i VIP-omradet och tittar pa.

Och nagonstans runt klockan sju pa morgonen kommer han fram med rosor och säger att nu ska vi ga hem till honom och jag skrattar honom rakt i ansiktet och säger att han inte ens vet vad jag heter. Han svarar att jag har den vackraste näsan han nagonsin sett. Att när jag dansar sa rör jag mina höfter mer at vänster än at höger. Att jag är förbannat medveten om hur mitt har ligger. Att jag har haft sex med en av människorna jag är pa stället med. Att jag dricker mer än de flesta män han känner. Att det finns en annan man pa stället som skulle dö om han fick följa med mig hem, eftersom han tittat pa mig hela kvällen. Att jag inte svettas pa ryggen, men mellan brösten. Att jag skiter fullkomligt i de flesta män. Att mina ögon glittrar när jag skrattar. Att jag biter pa naglarna och det antagligen är därför jag har rött nagellack. Och att det tal han just nu haft kommer hamna i mina mail hem till USA. I det där mailet kommer det även sta att jag följde med en av Mexico Citys bästa säljare hem.

Jag svarar honom att jag är fran Europa och sen kysser jag honom. Han ler, tar min hand och säger att det inte alls var den bästa kyss han nagonsin fatt.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Cheezuz, vilken dag o kväll! Har aldrig varit med om att en man tittat så noga och sen återberättat det... Njutbart?

trasselfia sa...

något säger mig att det blev fler kyssar sedan

soulkatt sa...

jag äääälskar dina texter. mmm

Chris sa...

det här är omöjligt att läsa utan att bi helt vansinnigt hångelsugen. jag vill bara kyssas!

Jenny sa...

M:a: Han ar duktig pa det. Iakta och analysera. Första gangen för mig med och vem vill inte bli tittad pa?

Trasselfia: Du har ratt.

Soulkatt: Tack!

Different: Jag ar nog gladare an det verkar. Allt mitt ledsna kommer ut nar jag skriver. Antar att det har varit min terapi, sedan jag larde mig skriva.

Christina: Jag veeet! Hade inte haft nagot emot att stanna hemma en dag för att pussas lite.