25 oktober 2006

Den där om naket

De hade varit ute och festat hela kvällen och hela natten och fan, jag slänger in hela dagen med. Det hade varit öl och inte lite öl och vodka med juice (juicen för att i alla fall vara lite nyttiga) och herre Gud, när de druckit inte så lite öl så rökte de maja. Och kanske lite senare på kvällen med. När de druckit mer inte så lite öl.

Och med knappt någon mat i magen och efter "ska vi redan gå hem?" klockan fem på morgonen så gick de faktiskt hem.

Och hem dit de gick var egentligen inte hemma, utan hos en killkompis en kille som var deras vän. Och de kom hem, som inte var hemma, och de fnittrade och snurrade och det snurrade och hur många öl hade de druckit egentligen? Tydligen inte tillräckligt, för killen som var deras vän fnittrade med dem och fyllde på deras glas, som egentligen inte var deras, utan hans, och kanske använde de inte ens glas, utan drack direkt ur flaskan?

Och fnissande gick de till sängen och om de bara kunde sluta fnissa så skulle de bli förbannat skönt att sova.

Och hon, den ena, med blont hår, vaknade av att killen som var en vän låg naken bredvid henne och herre jisses, det var hon med, liggandes, naken och hon kunde inte minnas att hon tagit av sig kläderna. Och han var hård och hon undrade när tusan han blivit det.


Och han viskade i hennes öra och mot hennes hud och hon svarade med ord som bara hade en stavelse, oftast med ordet "ja", och det var utropstecken efter orden och han reste sig upp och tog hennes hand och ledde in henne i ett annat rum. Och i skuggan, som föll på golvet, kunde hon se att han ville ha henne. Och i hennes huvud, som egentligen var full av skuggor den med, tänkte hon att hon ville ha honom.

Och han smekte henne över magen och vet du att vi faktiskt har hår där? Och "vet du att du har små små hår på magen?" Och kyssar på magen. Och på håret. På magen. Och när man ändå kysser magen är det inte långt till brösten. Och även brösten har små små hår. Och bröstvårtor kan styvna och hjärtan kan mjukna och ibland gör de det samtidigt.

Och han strök henne. Och hon strök honom. Och hon var naken utan att känna sig naken. Och han var mjuk. Och hård. Och hon hade skuggor i huvudet som överskuggades av njutning. Och kärlek är kärlek och njutning är njutning, men ibland sammanfaller de två. Och hon fnissade, för ibland kan man inte låta bli. Och han tittade upp och i och in i hennes ögon och in i dem och det här var tryggheten.

För ibland sammanfaller de två.

4 kommentarer:

Formerly known as hooct sa...

jag tycker bäst om den där med nakenheten. jag hoppas den är sann.

Jenny sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Jenny sa...

Kanske är en sann, kanske ingen. Kanske delar av alla, eller bara delar av en. Kanske ljuger jag mest hela tiden, eller kanske aldrig.

Anonym sa...

The scariest thing is that they might all be true.