01 mars 2011

Den där om att Inte skyldig har begärt ett inlägg, så här kommer ett!

Nu har vi sovit två nätter i vårt nya hem. Det är tyst på natten, ingen storstad utanför fönstret, utan två harar och några småfåglar. Jag känner mig som Askungen (fast utan den delen när hon är smutsig. Fast är ändå ganska smutsig, det tog några dagar innan vi köpte duschdraperi).

Så här är det att köpa lägenhet: tjoho, vi har köpt lägenhet! Men... var det verkligen så här den såg ut? Måla, måla. Tjoho, vi har köpt lägenhet! Du... har du sett det här hålet?

Stolte mannen tycker att jag är för petig när jag vill måla om allt. Jag har gått naken massor, för vi har ingen insyn. Jag har till och med dansat bröstdansen. Det första Stolte mannen packade in var spriten. Det första jag packade upp och hängde ut var fågelmaten. Jag har hunnit bli irriterad för att fåglarna inte vill äta vår mat. Vi har målat om hela sovrummet och har fyra rum kvar att måla. Stolte mannen har trampat på en spik och varit övertygad om att han fått kallbrand alternativt stelkramp.

Stolte mannen har även myntat uttrycket "puss går före pack" vilket innebär att när man packar och är stressad och han skriker puss går före pack! så måste man pausa och pussas. Inga undantag.

Jag älskar vår lägenhet. Måste komma på vad den ska heta.

6 kommentarer:

Lisa sa...

Fåglarna vill äta jordnötter, ju! <3

Den där Jenny sa...

Jag vet! Måste handla när jag hittar, men jag hittar bara bollar!

bubbelbubbel sa...

Jag tror jag kommer älska er lägenhet också! Kanske den ska heta Elsa? Eller är det en han? Eller mer ett tingest?

Den där Jenny sa...

Kom precis på att vi ju faktiskt döpte den till Piratkistan!

inte skyldig sa...

Hurra för Piratkistan och för inlägget som jag hetsade fram!

c. sa...

alltså, puss går före pack måste vara det bästa uttrycket ever! skall genast applicera det på min vardag.