16 mars 2011

Den där om att rensa

Ibland läser jag bloggar som får mitt hjärta att översvämma, då lägger jag till dem i min läslista. Sen finns det bloggar som man funderar på varför man läser över huvudtaget. Elaka, elaka människor som man inte vet om de skriver för att provocera eller ifall de faktiskt lever så i sina huvuden på riktigt också. Då åker de åt helvete. Idag åker Sofia åt helvete. Det är inte roligt, det är bara sorgligt.

27 kommentarer:

Linn sa...

Det var fan vidrigt.

Matilda sa...

Men fy fan. Jag är stum. Empati, förståelse och ja, förstånd verkar inte finnas längre.
Hallå mänskligheten, vart är vi på väg?!

Underlandet sa...

Å fy fan. Bra gjort att rensa bort och hänga ut.

Veronika sa...

Hmm, jag fattar verkligen inte vad det roliga skulle ha varit. För visst måste det ha varit menat som roligt? Eller som att hon gjorde nåt bra? Mkt underligt.

anydaynow sa...

Vider.

Anonym sa...

Vansinne! Blev så jävla arg!

Chajsa sa...

Men jösses, menar hon allvar?

Världens Bästa Flickvän sa...

Samma här. Idag åker hon åt helvete.

Anonym sa...

Fasiken då, kunde ju inte låta bli att följa din länk. Nu skakar jag av ilska och förakt. Fyyy vilken vidrig människa hon är som uttrycker sig så! Vad vet hon om livet? Inte mycket verkar det som.

Hon fanns, tack och lov, inte i min blogglista. Och kommer aldrig att finnas. Sådant här tål jag bara inte att läsa...

Nej, inte ens kul. *skriker*

Tack ändå, på något sätt, för att du delar med dig och länkar, sprider ditt budskap vidare. För du är då en människa att se upp till. Och att du raderar henne, det förstår jag till fullo.

inte skyldig sa...

Usch! Jag har aldrig läst bloggen men gick in via länken. Är åtminstone glad över att hon har fått en massa negativa kommentarer, det förtjänar hon. Hur kan man ens skriva något sådant?

emma sofie w sa...

Alltså, vilket litet vider. Fyfan.

Britta sa...

Men vilken sorglig liten människa. Jag skulle kunna säga "stackars", men jag tycker inte synd om henne. Jag tycker snarare att hon verkar dum och elak.

Hobby psykologen bubbelbubbel sa...

Verkligen jättesorgligt. Jag undrar hur hon själv mår om hon projicerar en sån vidrig människosyn på andra. Måste vara jättejobbigt att gå runt och hata människor. Undrar om hon själv är rädd för vad andra tycker och tänker om henne och därför måste vända taggarna utåt sådär. Känns inte som ett beteende från en stark och balanserad person.

Ida sa...

Jag kan inte hjälpa att tycka synd om hennes dotter. Undrar hur hon blir sen..?

Anonym sa...

Vilken hemsk blogg/människa. Bra gjort!

Anonym sa...

Vilken hemsk blogg/människa. Bra gjort!

Tears and Pearls sa...

Första och sista gången jag var inne på hennes blogg.

Sandra sa...

Har inte varit inne på bloggen tidigare och känner efter mitt första besök, en stark avsky. Det är bra att du tar ton. Hoppas att hon slutar att göra det.

Caroline sa...

Ibland är det så att man läser ett inlägg hos någon och känner att de bloggar om allt som man vill läsa om och så kan de en vecka senare ha tappat hela förtroendet och de åker ut ur min reader igen.

Pilla sa...

Fast är det okej för tjockisen att göra en grimasch åt Sofia då bakom hennes rygg??? För mig verkar det som det var "tjockisen" som började...

Den där Jenny sa...

Vet du Pilla? När jag var femton så var jag jävligt elak. Då sa jag saker som jag idag önskar att jag inte sagt. Jag trodde att jag hatade folk så väldigt, väldigt mycket för att de inte såg ut eller var som jag ville att de skulle vara. Egentligen var det mig själv jag inte gillade speciellt mycket. Det har jag fått ångra hela mitt liv, både vad jag sa och att jag hatade mig själv så mycket.

Så okej, den där andra kvinnan gjorde en grimas. Men hon har inte skrivit ett inlägg fullt med hat som jag fått läsa. Det är inte hennes historia jag hört. Det är Sofias. Det är bara Sofia jag kan reagera över och välja att inte längre läsa för att hon handlat på ett sätt som jag inte vill läsa om, lika lite som jag vill läsa vad Sverigedemokraterna har att skriva. Därför gör jag ett aktivt val att inte läsa deras propaganda och går ut på gatorna och visar att jag inte vill ha rasister på mina gator. Lika lite som jag vill läsa om folk som vuxenmobbas för att det antagligen är de som mår som jag gjorde när jag var femton år.

Felicitas sa...

Men fy, vad tragiskt!!!

Linda sa...

Den sk "tjockisen" skulle knappast ha grimaserat utan orsak. Den där hemska människan beskrev ju allt i tjejens kundvagn så naturligtvis hade hon fulstirrat både på tjejen, maten och killen då hon gick förbi. Hon kan vara glad att hon inte fick nåt värre än en grimas, blir helt galen när jag tänker på att det kryllar av människor som hon. Oavsett vad det hela bottnar i.

Annan Jenny sa...

Riktigt, riktigt sjukt! Är själv rund efter ett par år med sjukdom (som bland annat inneburit att jag inte kunnat motionera på fem år), och har en mycket liten karl, som äter dubbelt mot mig. När han idag kom tillbaka till jobbet efter en veckas hemmavarande med mig fick han frågan av sina kollegor om han gått ned i vikt - vilket han tydligen gjort - då han ätit det _jag_ äter en vecka (istället för mellis, feta jobbluncher etc). De där fördomarna som yrar runt i den där bloggen och dess kommentarer är inte bara äckliga och empatilösa utan fullkomligt utan vett och sans.

Anonym sa...

Hon ger intryck av att vara en människa med mycket liten själ. /K.

Bulan & jag sa...

gu jag kan inte tänka på annat än hur den stackars människan mår, som kom i Sofias väg. Fatta att behöva höra det där.

Bra gjort av dig!
Gjorde samma sak med Katrin Zytomierska, som hela tiden bräkte om att feta människor är det äckligaste hon vet. Så lågt.

Jenny sa...

Själv, eftersom jag är stor, så kan jag mest största säkerhet säga att tjejen som grimaserade inte skulle ha gjort det utan anledning. Hon såg antagligen den hatfulla blicken Sofia så vänligt skänkte henne.
Jag vet fan inte ens vad jag ska säga om Sofia beteende, hon behöver ju verkligen nån slags hjälp?! Kvinnan är ju tydligt inte frisk någonstans. Jag har aldrig, Aldrig varit med om en sån nedvärderande, förnedrande och totalt självinsiktslös människa i mitt liv. Och då har jag själv fått höra rätt mycket skit. Fy fan, hon ska BORT!