24 januari 2012

Den där om att fråga bloggen

Min bebis har mycket regelbundna vanor, vilket gör att jag sitter i soffan och ammar klockan fem varje dag. Klockan fem går Grey's Anatomy på teve. Och tidigare har jag bara sett säsong ett. Min fråga nu är: var tusan tog den blonda vägen? Hon som även var med i en film och var gravid i nio månader (fast då var hon inte längre läkare)? Och vad hände med den där killen som var gay på riktigt, i verkliga världen?

7 kommentarer:

MW sa...

Vill du verkligen veta? **Spoiler alert** Izzy (blonda läkaren) fick cancer, gifte sig med Alex, blev frisk från cancern men drog (ville sluta i serien I guess). Han som var gay i verkligheten -George- blev påkörd av buss, hamnade på Greys sjukhus men dog. Antar att han också ville sluta i serien...

Linnéa i Colorado sa...

men du måste ju kolla på det buss-död-olyckan. bästa avsnittet!

S.W sa...

Skådisen till Izzie blev gravid och tog ledigt och sen blev det bestämt att hon skulle skrivas av. Ellen Pompeo (Mer) var också gravid under tiden serien spelades in men behövde inte ta ledigt utan de spelade in hennes delar i förtid.
Preston försvann ju för att han sagt något nedvärderande till Georges homosexualitet, och jag tror att det var den fnurran som fortsatte och gjorde att han till slut slutade.

Sofy sa...

Innan izzy gjorde allt som mw sa så förälskade hon sig i manlig patient som hon planerade bröllop (hann de gifta sig?) med och stal ett hjärta åt (flyttade upp honom på kölistan) men han dog och hemsökte izzy, när hon istället var ihop med Alex. Hemsökningen var cancertumörernas fel. Drmcdreamy opererade bort dem.

George hann med en hel del, bla var little gray kär i honom, han missade på läkartestet och fick tvingas gå om en klass. Bestämde sig för att mönstra till armén, klev ut framför en buss för att rädda okänd kvinna, blev överkörd och dog senare i mycket mycket dramatiskt avsnitt.

Du borde se de där säsongerna. Sjukt bra!

Johanna sa...

Ser att du redan fått fantastiska återberättelser, men du MÅSTE se alla säsonger! Det är för bra för att missas!

Den där Jenny sa...

Ja, okej, ni har övertygat mig. Laddar kanske inte ner alla säsonger, men kanske den där han dör? Ja?

Anonym sa...

jaa, du måste se Denny Duquette-avsnitten. Han är gorgeous. Till o med när han är svag och sjuk. Denny är patienten som Izzie snor ett hjärta till och sedan när hon får tumörerna så ser hon honom hela tiden och !!!!SPOILER ALERT!!!! har sex med honom fastän han inte är där. Sedan när Meredith dör träffar hon också honom. Fast hon kommer tillbaka igen. Och så dör hennes mamma samtidigt så de möts på andra sidan.

Jag saknar George. Men inte Preston Burke, han var bara stel. Yangs nya är mkt bättre.


//Lena