24 januari 2012

Den där om att inte hinna med sig själv


Herre jisses, helt plösligt blev vi jättevuxna. Fimpen fyllde en månad i går och det firade vi med att ställa honom i förskolekö. Förskolekö!

Sen hittade Stolte mannen ett hus på landet som vi ska titta på. Ett hus! Vad hände med vodkashots och festa hela natten?

8 kommentarer:

Miss Baglady sa...

Vuxenlivet kryper på? men oh hus på landet. vill också. eller. typ vill. skulle kunna tänka mig 50/50 av tiden så ungefär.

och en hel månad redan? hjälp. vill också ha ut min.

Den där Jenny sa...

Jag försöker hela tiden skjuta fram den där flytten, känner mig inte alls redo. Just nu tänker vi att vi flyttar när Fimpen är två år. Då kommer jag säkert säga att vi måste vänta tre år till...

Och plocka ut den! Vad väntar ni på? Va?

Miss Baglady sa...

Just nu väntar vi tydligen på att den ska sjunka ner. verkar ha det alldeles för bra där inne. och då har jag ändå satt in det tunga artilleriet med pizza och kaffe och hela den grejen. Men nada.

Blir man någonsin klar till sånna där beslut? på riktigt liksom? eller blir det bara att man gör det.

H. sa...

Jag lovade att säga till om du började prata barnbajs, men än är det lugnt. Mest fint faktiskt, vuxet är fint!

Julia sa...

Förskola. Galet det där.

MW sa...

Ja alltså det här med förskola har jag också börjat snegla på... Fast det känns avlägset. Om jag förstått rätt börjar barnen nästan uteslutande i augusti, annars kan man bara få plats om en annan unge slutar? För vår del alltså aug 2013.Och sen finns det privata köer och den vanliga kön. Hur har ni tänkt?

Hus är härligt, men tipset är att noga tänka över hur mycket egen energi ni vill lägga på underhåll (eller om man inte är intresserad av att göra det själv: kolla upp vad det kostar att leja ut underhåll). Och att ta reda på alla kostnader! Takomläggning, dränering, målning, avloppsbyte och sådant som kan behövas inom en snar framtid. Finns många som för sent inser hur mycket "dolda" kostnader som finns. /MVH yrkesskadad

Sofia sa...

Jag ÄLSKAR att vara färdig med vodkashotsen. Nu bara: Okej, unge, hus, det är assoft ju (ink vattenskador, läckage, målning etc)!

Den där Jenny sa...

Vi sätter Fimpen i förskola i januari 2013, det verkade funka. Det kanske inte är många barn som börjar då, men det måste väl vara flexibelt? Barn föds ju över hela året.

Och egentligen är jag nog också klar med vodkashotsen, vill bara inte erkänna det. De senaste åren har det varit mer hemmafest och mindre klubb.