13 januari 2012

Den där om Fimpens egentligen heter

Jag vill stå på K2-topp och skrika ut allt om Fimpen: storlek, hur bebis ser ut när gäsp kommer, hur skrik kan gå från noll till hundra i volym, hur bebispappa städade inför barnmorskebesök och störtade iväg till ICA för att köpa handsprit och visa att vi är typ a-föräldrar. Hur Fimpen gillar värme hellre än kallfilt. Vad Fimpen egentligen heter och varför.

Men jag måste ge plats och skapa ett rum där Fimpen får vara riktig bebis och inte bara en del av den här bloggen, o-valt. Så precis som de flesta av er inte vet vad Stolte mannen heter på riktigt, eller hur han egentligen ser ut, så kommer Fimpen nog fortsätta vara just Fimpen i den här bloggen.

Jag vet att ni förstår, för ni är bäst.

14 kommentarer:

Colombialiv sa...

Såklart.

Linda sa...

Självklart!

Svenny sa...

Jag tankte pa det harom dagen: ah, jag vill veta vad han heter. Men sen tankte jag, vi vet ju inte vad stolte mannen heter heller, sa varfor ska vi veta fimpens namn. Sa perfekt oprivat pa ett privat satt. Snygg balans!

Maggan sa...

Klart! Och vad skönt att läsa att ni fått komma hem! Jag ser fram emot att läsa mer om (det du vill berätta om) fina Fimpen!

Erika sa...

Förlåt frågan, för egentligen väljer ju ni helt själva vad ni/du vill dela i bloggen. Det är just av den anledningen jag lösenordsskyddat vår blogg, för att vår kille och hans liv/utveckling bara ska följas virituellt av de som vi känner!

Agnes sa...

Självklart! Jag läser din blogg för att jag tycker om att följa det du väljer att skriva. Tycker även det är skönt att fokus flyttas från namn och kön på bebisen, något som verkar oerhört viktigt för många att veta. Intressant att se i flera bloggar hur kön och bebisnamn är de första frågorna som kommer, ibland innan "har allt gått bra (med alla i familjen)?". Bebisen är ju en person i första hand, eller en person i blivande, inte ett kön. Slut på PK-predikande. Jag är glad att det verkar gå fint för er och jag följer med spänning det du skriver.

berättaren sa...

Det är ju en självklarhet att du ska skriva precis vad du vill i din egen blogg. Låt Fimpen heta Fimpen och Stolte Mannen Stolte mannen. Själv ogillar jag bloggar där folk hänger ut sin familj och alla små detaljer i privatlivet. Och din blogg är bara hur underbar som helst!

Fortsätt i samma spår, du gör det jättebra och jag kommer alltid att vilja läsa det du skriver!

Johanna sa...

Såklart!

Emma sa...

Förstår och respekterar förstås. Men tänker inte sticka under stol med att jag är svinnyfiken på vilket namn ni valt! Man lägger ju sällan ner så mycket tankemöda som på just det. Lycka till x

Lina sa...

Klart!

Den där Jenny sa...

Själv skulle jag vara supernyfiken, men fint att ni förstår!

Tixe sa...

"Nej va tråkigt" får jag väl erkänna att jag tänker, för av nån anledning känner jag mig sjukt nyfiken på just namn när jag får höra om en ny bebis. Men helt helt helt ok förstås!

Malin sa...

Jag är probably dum i huvudet, men det enda jag tänker på nu är "Vad heter barnet?". Jag och min kille diskuterar barnnamn som tusan (eller mest jag, men han lyssnar tålmodigt) så att inte få veta vad en av mina favoritbloggerskor valde för namn är TORTYR. Kan jag muta dig på nåt sätt? ;)

Den där Jenny sa...

Jag kan ju trösta er med att hans riktiga namn inte används så mycket. Han går mest under "Fimpen" här hemma med.