20 april 2012

Den där om att renovera

Och som vanligt har vi inte tänkt genom hundra procent när vi gör något: jag flyger omkring som en drake i storm och Stolte mannen står nere på marken och hivar in mig i ett snöre, men släpper taget ibland och flyger med. Den där badrumsrenoveringen: plötsligt ska den bli av och bli av i maj. Det är ju typ NU! Så typ NU! måste vi ha bestämt färg på kakel och inte vara i lägenheten med bebis.

Jag tänker färg! kul! marockanskt! Stolte mannen tänker vitt! rent! det ska gå att sälja sen! och jag muttrar omkring och tycker att marockanskt inte alls är för dyrt.

Nu ska jag googla snygga badrum, om den lille diktatorn här bredvid låter mig.

4 kommentarer:

Matilda sa...

Kör en kombo som min kollega har gjort. Marockansk klinkers på golvet och vita väggar. Så jävla fint blev det!

Den där Jenny sa...

Tack för tips! Det var typ så jag tänkte, men marockanskt klinkers är svindyrt tydligen.

Magpie sa...

Det där med renovering alltså. Dubbla vad du tror det kostar och tredubbla hur lång tid du tror det tar... och bli kompis med en rörmokare. Inte för att vara negativ eller så... det är ju sjukt kul i slutändan! Lycka till!

Sofia sa...

I nya huset har vi gjort precis den kompromiss som Matilda föreslår. Stora vita plattor på väggarna och marockanskt på golvet (den här plattan: http://www.marrakechdesign.se/sortiment.html?app=2&product=voltaire---granit-pa-fyra-12-mm-41072). Det blir asfint!