02 april 2012

Den där om bokhylleporr

I dag kommer vår renoveringskille för att diskutera hur vi ska göra om vår lägenhet. Jag sitter och bildgooglar bokhyllor. Min stora, våta dröm, det här får inte gå fel! Jag har stoppat in Fimpen i bärselen, där han sover, så att jag ska få lugn och ro i gärna tre timmars porrsurfande. Jag tänker lite så här:

Jag gillar det lite röriga och att hyllorna är olika stora. Sen har jag, av någon konstig anledning, fastnat för att även bildgoogla takbelysning i köket. Och marockanskt kakel till golvet i badrummet, men det får jag inte ha för Stolte mannen, för han säger att det är för dyrt och att det blir för fint så då kommer jag aldrig vilja flytta ut på landet.

6 kommentarer:

Mela sa...

Åh, en sån står på min bygglista! Och! Jag har förhandlat till mig Marrakeschkakel på en av toaletterna! :)

Emma sa...

Efter påsk kommer jag att få ett såntdäringa rum, ungarna får faktiskt dela några år så att jag kan få njuta av mitt bibliotek. Så det så! (sen får det väl bli ett barnrum istället...)

Maria på tid och rum i Årsta sa...

Sjukt snyggt! Det är något speciellt med böcker i rader och i högar.

Var och tittade på ett dödsbo häromdagen och där hade de öppen spis med inbyggda bokhyllor vid sidorna = avundsjuk.

chajsa sa...

Åh, jag som nyss, efter mycket tjat och läggahuvet-på-snedande, fått maken att bygga en walk in closet... Undrar om det är läge att be honom bygga om den till en sån däringa bokhylla...

Den där Jenny sa...

Åh, byggkillen var här och vi hann inte ens diskutera hyllan, för han var mest intresserad av badrummet (och lite stressad).

Emmas Bokhylla sa...

Ah, den ser alldeles fantastisk ut! En sadan skulle jag kunna ge min hogra...eh, valdigt mycket for!