16 april 2012

Den där om bilder vecka femton

Jag tänkte börja med en ny liten grej här på bloggen, nämligen förra veckans bildserie. Kom på den briljanta idén i morse, när jag kom på att ett.) jag har skaffat Instagram och två.) det var några som önskat lite mer bilder här.

I veckan har jag läst bok, kommit på att jag snart kommer att få fira min första morsdag på andra sidan, så att säga. Jag har fått hem väldigt många beställda böcker som visade sig ligga i runt 600 sidorsklassen och odlat alldeles för mycket i år igen. Fimpen har pratat sig genom sin saga (då tröttnade Stolte mannen och läste högt ur en Ulf Lundellbok istället) och han har även flugit (Fimpen, inte Stolte mannen) över Afrika för att titta på lejonen.
Stolte mannen har hittat en ny plats i lägenheten där han kan sitta och gubbspana. Sen har jag gått in mina skor igen, post graviditet (Swedish hasbeens), haft fredagstacos, druckit duschöl och haft barnvakt (igen!) för att gå på världens roligaste fest.

2 kommentarer:

Josefine sa...

Det här med duschöl. Det låter magiskt. Jag gillar öl jag gillar dusch. ATt jag inte kopplat det innan. Kanske borde vi skaffa liggduschen Mikael drömmer om också. Ligga i duschen och dricka öl liksom! Vad kan gå fel!!?

Den där Jenny sa...

Ingenting, tror jag. Nu blev jag sugen på öl och bastu. Mmmmm!