30 augusti 2011

Den där om att tipsa, tipsa runt i ring

Ni vet en sån där lista som vandrar omkring titt som tätt, där bloggläsarna ska svara på vem man är, varför man läser bloggen och så vidare? En sån tänker jag inte göra för om ni skriver att ni vill att jag ska blogga mer om världsläget så tänker jag ändå inte göra det.

Däremot tänkte jag höra om det är någon som har någon bra gravidblogg att tipsa om? Jag läser en del, eftersom det verkar som om alla gick och knullade osäkert (eller ja, säkert om ni vill ha det så) för X antal månader sedan, men hit me with your rhythm stick, ge mig bloggar som svämmar över av babylycka. Helst sådana som svämmar över med babylycka och kan stava.


Tack på förhand.

8 kommentarer:

Tixe sa...

Det är spännande tider hos Frikadellen, http://frikadellen.blogg.se/, som var beräknad till igår. Väntar mig babylycka där inom kort. Hon är härlig och stavar som man ska.

Mirijam sa...

Fler i väntans tider: http://fruoz.blogspot.com/

och

http://muerta.wordpress.com/

Linnéa har nyss fött nummer två

http://lillafroken.blogspot.com/

och AnSo födde nummer 2 i vecka 26, men allt gick bra och de har varit hemma ett tag nu:

http://ansosworld.blogspot.com/

Den där Jenny sa...

Men oj, vad ni läser gravidbloggar! Kollar in alla!

Mirijam sa...

det är bara för att alla råkar vara det, dom här har jag läst sedan tidigare. har fler med småbarn i min lista på bloggen, jag vill typ ha tips på ickebäbisbloggar istället :)

MW sa...

Jag är gravid, känns ofint att tipsa om sig själv, men nu gör jag ju det ändå. Utöver din har jag inte hittat några fler än de som redan är tipsade om. Finns dock sjukt många Familjelivs-gravidbloggar som ger mig stora skälvan.

emma sa...

erdoderdo är på gång. http://erdoderdo.blogspot.com/

Johanna sa...

Om du inte redan läser http://frenchcreme.blogspot.com och http://vackrakladerochannat.blogspot.com borde du göra det!

Den där Jenny sa...

Tack för alla tips! Många läser jag redan, andra är nu inlagda i min reader.